Aici se discuta > Subiecte generale
Stiri, evenimente, informatii, barfe
micaela:
:P da, asa era corect, inainte. Dupa noile reglementari ale Academiei Romane, forma corecta este NICIO, NICIUN, NICIUNA, NICIUNUL, cu unele exceptii (cum ar fi: Nu merge nici una, nici alta.)
marcutza:
Traseul norului de cenușă. Vezi aici ce țări vor fi afectate
Norul de cenuşă produs de erupţia vulcanului activ Grimsvoetn din sud-estul Islandei nu va afecta România, susțin specialiștitii din cadrul Ministerului Mediului.
optimus sum:
--- Citat din: micaela din Joi, 26 Mai 2011, 12:21 --- :P da, asa era corect, inainte. Dupa noile reglementari ale Academiei Romane, forma corecta este NICIO, NICIUN, NICIUNA, NICIUNUL, cu unele exceptii (cum ar fi: Nu merge nici una, nici alta.)
--- Terminare citat ---
de cand n-am mai iesit cu ei la bere , iar au facut modificari...bai si le-am zis sa stea naibi in banca lor de academicieni... offf, sa vezi nervi pe guta si minune cand le-oi spune ca iar tre sa-si modifice partiturile...
carmentoma:
--- Citat din: almi_gabi din Joi, 26 Mai 2011, 12:17 ---va rog, opriti ! este un topic de stiri :'(
--- Terminare citat ---
Si barfe, Gabitza! Pup! :)
carmentoma:
--- Citat din: optimus sum din Joi, 26 Mai 2011, 12:12 ---
te inseli...reciteste postarile te rog..nu optimus a inceput nimic...optimus decat se maimutareste pe forum imitand modul de actiune al unora... si face asta doar pentru a aduce sub nasul celor care servesc rahat pe acest forum , tocmai rahatul servit de ei...
--- Terminare citat ---
Daca ce am scris e considerat "rahat", mi-l asum! Si mi-l si servesc mie insami! E bine asa?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă