Aici se discuta > Subiecte generale
Stiri, evenimente, informatii, barfe
capsuna:
Wells nu cobi! Tinem pumnii stransi pentru Bute!
Wells:
Am incredere in el si stiu ca va invinge!
admin:
I-am vazut prezentarea, pare in superforma. Dar nu-i cunosc adversarul. Recunosc ca de cativa ani buni nu mai reusesc sa citesc cronicile sportive, sa mai vad sport asa in general. Ma limitez la rugby, acum au fost cateva meciuri excelente in Turneul celor 6 natiuni (la care din pacate am ratat accesul acum 20 ani si o Italie cu care ne distram doar a ajuns sa joace de la egal la egal cu Anglia, Franta, Scotia, Tara Galilor si Irlanda), la handbal (aici deceptia sunt baietii - atunci cand incepusem sa inteleg ceva sport, Romania era campioana mondiala cu Gatu, Gruia, Penu &co - iar acum sunt ciuca batailor), ceva tenis si foarte putin fotbal (doar cand joaca Barca, Madrid, Inter, Sahtior - ultimele doua pt ca avem ceva romani pierduti pe acolo). Tin minte cand eram copil abia asteptam sa vina postasul cu "Sportul", la inceput era in format mare, apoi unul mai economic mai mititel; il citeam din scoarta in scoarta, puteam sa dau extemporal, stiam marii maestri si pe multi din cei internationali de sah si de la masculin si de la feminin, primele trei clasate din campionatele principale ale Europei la fotbal, clasamente de hochei, handbal, ale FILT etc. Nu stiu de ce dar simt cateodata ca este inutil si bfara importanta sa citesc sau sa ma uit la sport. Si nu ma mai destinde asa cum se intampla cu ani in urma. Poate am imbatranit eu...
Wells:
Ca tot suntem la evenimente si informatii...ca sa incurajam sportul putem sa organizam iesiri la competiti sportive (sali polivalente, sali de sport, stadione de rugby), ar avea haz si nerv in acelasi timp!
admin:
Buna idee, uite la sport nu m-am gandit! Si sunt destul de multi cu profil dinamic, chiar sportiv. M-am gandit mai mult la drumetii, nu insa si la ceva fun, stadion sau chiar la o partida. Ar trebui sa vad daca mai sunt rugbisti, mi-ar place sa mai joc odata chiar daca ceva restrans gen 5 pe 5. Clubul la care se tine workshp-ul are teren de sport si il pune la dispozitie gratuit. Dar sa vina un pic caldura, parca toti suntem cam amortiti.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă