Aici se discuta > Subiecte generale
Stiri, evenimente, informatii, barfe
Ayouni:
as putea lasa sa priviti doar poza postata aici si sa va las sa ghiciti cum a fost in seara asta la teatru... cum a fost sa-l vezi pe Radu Beligan jucand intr-o piesa de teatru a unuia dintre autorii mei preferati, Jean Anouilh... toate adjectivele, metaforele, comparatiile, hiperbolele, nu ar fi suficiente pentru a descrie cum a jucat maestrul: simplu si sublim in acelasi timp! uite c-am zis-o totusi! recomand aceasta piesa de teatru, cu foarte multa caldura si emotie: nu pierdeti o ocazie unica in viata!
minunea intalnirii cu marele maestru i-o datoram (cateva fericite persoane si eu) stelianei! ea a reusit atunci cand credeam ca asa ceva nu va mai fi posibil. multumesc foarte mult, steliana, esti o fata cu adevarat extraordinara! ai tot respectul meu! :-* :)
admin:
Asa cum invidiati voi aerul pe care-l respiram noi aici la Sibiu, asa va invidiez si eu la randul meu pe voi pentru ca sunteti atat de aproape de adevaratul eveniment cultural. As da orice sa-l vad mai des pe Beligan, n-a fost data sa vina la Sibiu si sa lipsesc de la teatru, as fi dorit atat de mult sa-i vad pe Stefan Iordache, pe George Constantin si din pacate nu am avut aceasta ocazie. Bucurestiul are pe langa hibe si neplaceri, o viata culturala plina, acolo expun cei mai buni pictori, acolo performeaza cei mai buni instrumentisti de filarmonica. Uneori mi-ar place mult sa stau in Bucuresti. Iar daca ar fi niste coridoare de legatura intre teatre si opera, intre galerii si muzee ar fi perfect.
Ayouni:
--- Citat din: admin din Joi, 03 Martie 2011, 23:37 ---Asa cum invidiati voi aerul pe care-l respiram noi aici la Sibiu, asa va invidiez si eu la randul meu pe voi pentru ca sunteti atat de aproape de adevaratul eveniment cultural. As da orice sa-l vad mai des pe Beligan, n-a fost data sa vina la Sibiu si sa lipsesc de la teatru, as fi dorit atat de mult sa-i vad pe Stefan Iordache, pe George Constantin si din pacate nu am avut aceasta ocazie. Bucurestiul are pe langa hibe si neplaceri, o viata culturala plina, acolo expun cei mai buni pictori, acolo performeaza cei mai buni instrumentisti de filarmonica. Uneori mi-ar place mult sa stau in Bucuresti. Iar daca ar fi niste coridoare de legatura intre teatre si opera, intre galerii si muzee ar fi perfect.
--- Terminare citat ---
oricand putem face schimb, GG! ar fi un vis devenit realitate sa pot respira in fieare zi aerul de Sibiu et alentours! ;) iar pentru viata culturala din marea urbe, exista avion, masina, hoteluri, exista prieteni.
viata ne ofera in fiecare zi o pletora de solutii si oportunitati! mai ramane sa si vrem sa le vedem si sa le punem in practica:)
silviu:
--- Citat din: admin ---Asa cum invidiati voi aerul pe care-l respiram noi aici la Sibiu, asa va invidiez si eu la randul meu pe voi pentru ca sunteti atat de aproape de adevaratul eveniment cultural.
--- Terminare citat ---
nu le poti avea pe toate. clar! dar asa-s oamenii... vor intotdeauna sa aiba ceea ce nu pot avea.
almi_gabi:
Un puternic cutremur, cu magnitudinea de 8,9 pe Richter, a zguduit, în această dimineaţă, în jurul orei 7:30, coasta de nord-est a Japoniei.
Oamenii se grăbesc să evacueze clădirile din zona portului din Tokio, unde o clădire a luat foc. Acoperişul unei clădiri unde avea loc o ceremonie de absolvire s-a prăbuşit.
Oraşul Onahama a fost lovit de valuri de 4 metri care au măturat totul în cale. Un tsunami de patru metri înălţime a fost observat în prefectura Iwate şi a provocat pagube la Kamaishi
Trenurile şi garniturile de metrou din Tokyo au fost blocate.
Tsunami loveste japonia
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă