Aici se discuta > Subiecte generale
Stiri, evenimente, informatii, barfe
EUGENIA110:
Buna seara, Lucia. Locuiesc in sectorul 4, nu in Centrul Civic, dar de la etajul 10 vad pe deasupra Parcului Tineretului multe zone si cladiri din capitala; acum, seara, tot orasul e o feerie, e plin de lumini de toate culorile.
Sa stii ca daca as trece pe linga tine pe strada, mi-ar fi imposibil sa nu te recunosc, Lucia. Eu am o memorie vizuala buna, iar tu ai o infatisare aparte, usor de remarcat.
Te sarut si iti doresc noapte buna.
Ayouni:
ia te uita ce de girls with a sight avem aici! adica fete cu vedere sau la vedere! eu de la geam vad doar avioanele cand vin si cand pleaca... si de fiecare data ma gandesc ca, poate, in curand, voi fi in unul dintre ele, brazdand cerurile lumii! :)
Ayouni:
uite ce de vizitatori avem in seara asta! hai curaj, copii, treceti pragul SC, inregistrati-va si voi!
luciamanta:
--- Citat din: EUGENIA110 din Luni, 28 Iunie 2010, 22:13 --- Buna seara, Lucia. Locuiesc in sectorul 4, nu in Centrul Civic, dar de la etajul 10 vad pe deasupra Parcului Tineretului multe zone si cladiri din capitala; acum, seara, tot orasul e o feerie, e plin de lumini de toate culorile.
Sa stii ca daca as trece pe linga tine pe strada, mi-ar fi imposibil sa nu te recunosc, Lucia. Eu am o memorie vizuala buna, iar tu ai o infatisare aparte, usor de remarcat.
Te sarut si iti doresc noapte buna.
--- Terminare citat ---
Buna dimineata, Eugenia. Iti doresc o zi senina, care sa aduca in viata ta multa bucurie si optimism. Aseara nu am mai intrat pe forum, nu m-am simtit prea bine, eram f.f. obosita si asa ca m-am retras... Am citit mesajul tau, stai intr-o zona frumoasa. Te pup, numai bine
Ayouni:
110 ani de la nasterea lui Antoine de Saint-Exupery! uite ce logo frumos a pus google azi cu aceasta ocazie! joyeux anniversaire, mon prince!
"On ne voit bien qu’avec le coeur. L’essentiel est invisible pour les yeux" (vedem bine numai cu inima; esentialul ramane invizibil ochilor) ... hai sa ne privim unii pe altii numai cu inima!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă