Aici se discuta > Subiecte generale
Stiri, evenimente, informatii, barfe
steliana:
cu asa guvern.... eu unde mai fug?
luciamanta:
Conducerea Camerei Deputatilor a aprobat miercuri tarifele de vizitare a Palatului Parlamentului, stabilind ca persoanele care doresc sa faca un tur complet, ce cuprinde vizitarea a 9 sali, 4 galerii, a acoperisului si a unui segment din subsol, trebuie sa plateasca 45 de lei. In prezent, un tur standard, care prevede vizitarea a 8 sali de conferinta, a unei sali de protocol si a 4 galerii costa 25 de lei, conform Mediafax.
Vizionarea panoramei orasului de pe acoperisul Casei Poporului va costa 15 lei, iar vizitarea unui segment din subsol 10 lei de persoana. Daca vizitatorii vor dori sa faca un tur standard si sa vizioneze panorama orasului, pretul va fi de 35 de lei, un tur standard si segmentul de subsol va fi 30 lei pe persoana.
Palatul Parlamentului, a doua cladire ca marime din lume dupa Pentagon (SUA), este in prezent destinatia numarul unu pentru turistii straini care vin la Bucuresti.
Ayouni:
@luciamanta, util, o sa tin seama de indicatii. multumesc mult.
EUGENIA110:
Eu am placerea de a vedea Casa Poporului direct din apartamentul meu. Ziua, cladirea e terna si cenusie, dar seara, dupa ce cade intunericul si se aprind marile reflectoare din jurul ei, invaluind-o in lumina auriu-portocalie, pare un obiect de sticla luminat in intregime din interior; e ireala, proiectata pe cerul plumburiu.
luciamanta:
--- Citat din: EUGENIA110 din Luni, 28 Iunie 2010, 21:05 --- Eu am placerea de a vedea Casa Poporului direct din apartamentul meu. Ziua, cladirea e terna si cenusie, dar seara, dupa ce cade intunericul si se aprind marile reflectoare din jurul ei, invaluind-o in lumina auriu-portocalie, pare un obiect de sticla luminat in intregime din interior; e ireala, proiectata pe cerul plumburiu.
--- Terminare citat ---
Buna, Eugenia. Inteleg ca stai aproape de Casa Poporului. Eu stau vis-vis de Hotel Marriott. Poate ca am si trecut una pe langa cealalata, uneori, dar nu ne-am observat. Te pup, Eugenia
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă