Aici se discuta > Subiecte generale

Stiri, evenimente, informatii, barfe

<< < (561/578) > >>

maya:
Scuze Gigi, sper ca nu am suparat cu observatia mea, dar e singurul "loc" de relaxare, peste tot dai peste reclame si publicitate. Sper ca nu sunt singura care sa aprecieze acest lucru. Multumesc.

admin:
Nu ai de ce sa-ti ceri scuze. Observatia ta era bine venita si corecta.  :) Nu apuc sa citesc tot ce se scrie, am primit insa reactiile celor de aici si atunci am vazut si eu....

silviu:
SONDAJ IRES Peste jumătate dintre români cred că Nicolae Ceauşescu a fost un lider bun. Cine l-ar vota şi azi
Potrivit unui sondaj IRES realizat în perioada 23-24 februarie, pe un eşantion de 1032 de persoane, 53% dintre respondenţi au arătat că Nicolae Ceauşescu a fost un lider bun, în timp ce un sfert dintre ei au răspuns că a fost un preşedinte “rău”, iar 12% au ales opţiunea “nici rău, nici bun”. De asemenea, 8% au răspuns că nu ştiu, iar 2% dintre aceştia au refuzat să răspundă.

ella:
De aceea ne este atat de bine ,pentru ca stim ce vrem!  :(

silviu:
Noua limbă de lemn
De curînd, reprezentanta unei firme de PR, mi-a transmis un mesaj, prin care mă ruga să scriu un mic text care să fie distribuit angajaţilor de la Piraeus Bank, cu ocazia „rebrenduirii“ (ah!) instituţiei. „Comanda“ era cît se poate de clară. Ai fi zis că, în mintea doamnei care mă solicita, textul era deja scris. Trebuia doar să-i adaug semnătura mea (electronică).

De multe ori, am impresia că nu vorbesc cu oameni vii, ci cu „dispozitive” „comunicaţionale”, cu roboţi de corporaţie, fără idei proprii, fără vocabular propriu, fără contur.

Recomand, deci, căutătorilor de mesaje inspiraţionale şi motivaţionale, ba poate chiar educaţionale, instrucţionale, operaţionale, intonaţionale şi activaţionale să se uite pe Google. Vor găsi vagoane întregi de înţelepciune inutilizabilă care, vorba lui Marius Chicoş Rostogan, „gîdilă într-un mod plăcut urechile”. Aforismele, dacă nu au impactul paradoxului, al surprizei, sau graţia umorului, sunt cel mai plicticos gen literar. Tot ce poţi zice, ca cititor, cînd ai închis cartea este: „Aşa e! Aferim!” După care râmîi unde erai. Cea mai simplă situaţie de viaţă este, întotdeauna, mai nuanţată şi mai provocatoare decît un aforism ţanţoş.
A. Plesu

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă