Aici se discuta > Subiecte generale

Stiri, evenimente, informatii, barfe

<< < (560/578) > >>

silviu:
Marin Preda, cel mai iubit dintre amanţi. Pentru soţiile lui era „bărbatul pe care o femeie visează să-l găsească“. Singura dragoste care nu l-a trădat: literatura

„Te-am sărutat la staţia de tramvai de două ori, întocmai ca în copilărie, când plecam la câmp înfricoşat de soare şi beam dinainte apă multă. Dar apa băută fără sete nu înlătură setea de mai târziu, ci doar te chinuie, prin amintirea ei, aşa cum mă chinuie pe mine acum sărutările luate la despărţire. Ele nu ţin locul dorinţei chinuitoare care mă stăpâneşte acum în amintire, de a te strânge la piept şi a sorbi bucuria de pe buzele tale iubite. Noapte bună trupului tău drag şi ochilor tăi frumoşi! Fii liniştită şi dormi. Odihneşte-te şi vino sâmbătă! Eu te iubesc atat de mult...“

silviu:
Unde făceau străbunicii noştri plajă. În urmă cu un secol, pe malul Mării Negre erau în top plajele Duduia, Tataia, Wartanoff şi Domniţa Ileana

silviu:
Ştiai că degetele îţi pot dezvălui picanterii despre tine? Află cum eşti în viaţa intimă
Ştiai că lungimea degetelor poate dezvălui picanterii despre personalitatea ta? Provocare: compară lungimea degetului arătător cu cel inelar!

eu sunt in categoria A :bow:

maya:
Parca stiam ca nu se practica publicitatea pe acest forum. S-au schimbat regulile? Sau ce scrie mai sus nu e publicitate? Scuze daca deranjez pe cineva.

admin:
Nu este permisa maya. De aceea nu mai apare anuntul, iar user-ul este banat.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă