Aici se discuta > Subiecte generale

Stiri, evenimente, informatii, barfe

<< < (503/578) > >>

Caroline:
Da, da' pentru asta, tot n-as cere cetatenie in Emiratele Arabe Unite...  :whistle:

almi_gabi:
Romanul care a trait 148 de ani

Sa fie oare adevarat?

"Maftei Pop s-a născut în anul 1804, în satul Valea Loznii din judeţul Sălaj, şi a murit în 1952 la Osoi."

Am citit articolul si parca nu imi vine sa cred ca exista un roman care a trait atata. In articol scrie ca exista martori ai existentei lui , ca s-au gasit acte care demonstreaza data nasterii si a decesului. Cazul lui ar fi fost  studiat de Ana Aslan si de C.I. Parhon.

silviu:

--- Citat din: almi_gabi din Marți, 05 Februarie 2013, 08:09 ---Romanul care a trait 148 de ani

Sa fie oare adevarat?

--- Terminare citat ---
cred ca da. pai ce, matusalem cum a trait 939 de ani?

almi_gabi:

--- Citat din: silviu din Marți, 05 Februarie 2013, 11:00 ---cred ca da. pai ce, matusalem cum a trait 939 de ani?

--- Terminare citat ---

asta am intrebat si eu candva si mi s-a spus ca altfel se socoteau anii pe vreme aia! cica erau mai scurti!   :D

silviu:
Născut acum 100 ani. Secretul longevităţii celui mai bătrân om din Techirghiol: „Am iubit“
Dimineaţa începe cu o ţuică mică, pe stomacul gol. Apoi mănâncă o ciorbă, să pună temelie. Pe la 11 bea un suc natural, numai din fructe. La prânz mănâncă peşte, grătar. Iar seara o încheie cu iaurt, cu mămăliguţă cu brânză, cu orez.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă