Aici se discuta > Subiecte generale
Stiri, evenimente, informatii, barfe
dauina:
curios...o emigra careva?
http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/International/238629/irlanda-s-a-legalziat-sofatul-in-stare-de-ebrietate.html?utm_source=newsletter-alert-20130124&utm_medium=email&utm_content=alert-20130124&utm_campaign=Newsletter-Alert
almi_gabi:
--- Citat din: dauina din Joi, 24 Ianuarie 2013, 18:22 ---curios...o emigra careva?
.....
--- Terminare citat ---
sau o recunoaste cineva ca este batran? parca ii si vad mergand cu 40 la ora pe drumuri de tara in Irlanda pe batranei "chercheliti"!! oO
rocky:
inca n-au adoptat leagea, asa ca nu va inghesuiti :p
Mari_a:
E interesant ultimul rand din articol - "multi dintre consilierii care au votat legea sunt proprietari de carciumi" si primul comentariu - "Eu as pune la punct un sistem de microbuze gratuite, care sa duca batraneii betivi intre pub si casa, dupa modelul hypermarketurilor. :))) "
Am o colega care se cearta cu taica-sau frecvent din cauza asta: are 85 de ani, abia merge, abia vede, si chiar si acum, pe zapezile alea mari, a mai scos Dacia din curte "sa se duca pana-n sat". Ea a vrut "sa-i ia jucaria", dar nu te intelegi! Pe la inceputul lunii a auzit el ca pana pe 19 se reinnoiesc permisele de conducere fara vizita medicala si a sunat-o sa se duca neaparat cu el la politie... Dar i-a citit un vecin ca al lui e valabil pana-n 2017 si fiica-sa i-a zis ca-i suficient!
Irlandezii s-or fi apucat sa puna in practica ce-au auzit pe la japonezi, unde un sfert din populatie are peste 60 de ani. Ministrul lor de finante a declarat ca "statul ar trebui să lase bătrânii "să moară mai repede", în loc de a apela la servicii medicale specifice pe banii guvernului"! oO
http://www.realitatea.net/ministrul-de-finante-japonez-declaratie-socanta-batranii-ar-trebui-lasati-sa-moara-mai-repede_1095667.html
almi_gabi:
--- Citat din: rocky din Joi, 24 Ianuarie 2013, 19:56 ---inca n-au adoptat leagea, asa ca nu va inghesuiti :p
--- Terminare citat ---
nuuu !!
io deja cautam dupa sediul ambasadei Irlandei la Bucuresti !! :strambatura:
--- Citat din: Mari_a din Joi, 24 Ianuarie 2013, 20:06 ---E interesant ultimul rand din articol - "multi dintre consilierii care au votat legea sunt proprietari de carciumi" ......]
--- Terminare citat ---
pe asta m-am facut ca nu-l vad ca sa nu amestec politicu' cu economicu' :D
--- Citat din: Mari_a din Joi, 24 Ianuarie 2013, 20:06 ---...
Am o colega care se cearta cu taica-sau frecvent din cauza asta: are 85 de ani, abia merge, abia vede, si chiar si acum, pe zapezile alea mari, a mai scos Dacia din curte "sa se duca pana-n sat". Ea a vrut "sa-i ia jucaria", dar nu te intelegi! Pe la inceputul lunii a auzit el ca pana pe 19 se reinnoiesc permisele de conducere fara vizita medicala si a sunat-o sa se duca neaparat cu el la politie... Dar i-a citit un vecin ca al lui e valabil pana-n 2017 si fiica-sa i-a zis ca-i suficient!
....
--- Terminare citat ---
asta da determinare!! O0 oare la 85 de ani cati dintre noi om mai fi asa vivaci?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă