Aici se discuta > Subiecte generale

Stiri, evenimente, informatii, barfe

<< < (499/578) > >>

Caroline:

--- Citat din: Caroline din Vineri, 18 Ianuarie 2013, 21:30 --- ;D

Nuuu... munca de birou: "Sotul meu imi spune ca sunt foarte sexy si avem parte de partide de sex incendiare."
Io cred ca africanii astia, la a oricata generatie ar fi, tot mai au in cap atavismul cultural ca femeia valoreaza cat greutatea ei in aur, la maritis...  :giggle:

--- Terminare citat ---

silviu:
Povestea sanatoriului Mărcuţa: ultima oprire a pacientului Eminescu

Mari_a:
Foarte interesant. Si trist. Mi-a placut asta:
.. un pacient „suferind de manie periodică“, scria: „Amorlu şi iubirea de Argint ale omenilor sunt aquelle singure isvore alle Nenorocirei lor. Omenii vor să le aibe pe tote şi se fac nenorociţi prin dorinza prisosului. De s-ar mulţumi pe puţin am vedea pretutindeni pace, uneori şi abundenzia. Onor, doctor“.

silviu:
Întrebări pe care să ţi le pui dacă eşti singură
Nu este uşor să întâlneşti persoana potrivită cu care să începi o relaţie. Dar nu este nici imposibil, ci trebuie să îţi dai seama ce anume te împiedică să cunoşti cât mai multe persoane.

silviu:
Ce ne separă de Ziua Unirii. Rivalităţile României Mari: „mitici“, „sârme“ şi „prăzari“
În urmă cu 154 de ani, la 24 ianuarie 1859, Moldova se unea cu Ţara Românească, Transilvania alăturându-se şase decenii mai târziu. După atâta amar de vreme, între cele trei provincii istorice încă mai există rivalităţi, alimentate de bancuri şi prejudecăţi.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă