Aici se discuta > Subiecte generale
Stiri, evenimente, informatii, barfe
ella:
--- Citat din: micaela din Vineri, 30 Noiembrie 2012, 10:16 ---am inteles. eu ma voi retrage, pentru ca nu e prima oara cand, pentru o gluma absolut nevinovata si prieteneasca primesc un comentariu care arata o cu totul alta intelegere a lucrurilor. si am mai spus ca mie imi place sa ma manifest liber, fara mustruluieli, fie ele si elegante. probabil ca acest forum, in linia lui de acum nu mi se mai potriveste.
succes in continuare.
--- Terminare citat ---
Micaela,nu te supara!Mie imi place foarte mult cum scrii.Gigi s-a confruntat cu faptul ca unii s-au simtit ''respinsi''cand au postat pe forum,dar ceea ce se intampla aici este atat de frumos si bun incat nu trebuie sa ne suparam niciunul.
rocky:
Cine se simte respins pe forumul asta cred ca are o problema la "etaj" ... este cel mai prietenos forum din cite am vazut pina acum (si pot sa zic ca am vazut destule de-alungul timpului din cauza pasiunilor mele)
Ideea e foarte simpla: probabil pt cineva care e single de nevoie (nu ca isi doreste asta), care tot odata are o problema majora cu socializarea (online, offline sau chiar ambele - presupun ca aceasta categorie aduc astfel de comentarii), daca are impresia ca este respins ar fi cazul sa priveasca lumea si cu alti ochi, nu doar din perspectiva zonei lui de confort, mai ales cind opiniile lui/ei sint contestate de altii - asta nu inseamna respingere, ci prezentarea unui alt punct de vedere ... nu toata lumea gindeste si se comporta la fel (sau mai bine zis pe placul lui/ei) si nu este nici o tragedie in faptul ca sintem diferiti!
@Gigi - nu cred ca e cazul sa cocolosesti "respinsii", pt ca ei se resping singuri, din propriile lor convingeri si pina la urma discutam aici de oameni adulti, nu de copii; forumul e numa' bun asa cum e acum. Usa ai lasat-o deschisa, mai departe tine de fiecare sa treaca pragul sau nu! :angel:
Caroline:
--- Citat din: almi_gabi din Joi, 29 Noiembrie 2012, 23:26 ---Sfantul Andrei in traditia populara - noaptea strigoilor, farmecelor de dragoste si de aflare a rodniciei ogorului
.....se spune ca in noaptea Sfantului Andrei se poate prevedea cat de rodnice vor fi livezile si ogoarele. Oamenii aduc in casa crengute de visin, le pun in apa si, daca infloresc pana la Craciun, vor avea un an bogat. Un alt mijloc este semanarea de grau in mici vase sau folosirea a 12 cepe (pentru cele 12 luni ale anului) lasate in pod pana la Craciun - cele stricate sunt semn de luna ploioasa, cele incoltite sunt semn de bogatie.
--- Terminare citat ---
Si eu habar n-aveam! Ca sa vezi coincidenta! O sa urmaresc cu atentie sa vad ce iese din boabele de grau plantate cu cls. a V-a pentru lectia "Inmultirea plantelor." :P Iar farmece de dragoste tocmai am facut... pana de Pasti ar trebui sa mi se-arate intalnirea cu barbatul cu ochi caprui de mana cu o fetita blonda, pe o plaja... din visul de care scriam pe-aici mai demult. :whistle:
Caroline:
Cel mai mare Andrei al românilor
"Avem 700.000 de sărbătoriţi astăzi, dar patru dintre ei au impresionat prin implicarea lor deosebită la dezvoltarea societăţii şi, mai ales, a culturii româneşti. De la unul dintre ei, putem învăţa ce înseamnă lupta pentru un ideal."
http://ro.stiri.yahoo.com/cel-mai-mare-andrei-al-rom%C3%A2nilor---4-propuneri-132604359.html
ioanam:
--- Citat din: micaela din Vineri, 30 Noiembrie 2012, 10:16 ---am inteles. eu ma voi retrage, pentru ca nu e prima oara cand, pentru o gluma absolut nevinovata si prieteneasca primesc un comentariu care arata o cu totul alta intelegere a lucrurilor. si am mai spus ca mie imi place sa ma manifest liber, fara mustruluieli, fie ele si elegante. probabil ca acest forum, in linia lui de acum nu mi se mai potriveste.
succes in continuare.
--- Terminare citat ---
Pacat sa te retragi! :smitten: De multe ori mi-a placut sa te citesc, fiindca ma regaseam in postarile tale...de ex. si mie imi place Dahlia noir si Evoria.
Eu nu sunt un povestitor in virtual, dar in lumea reala, da. Uite, am povestit o ora la telefon cu Guesswho, cu toate ca nu ne mai auzisem niciodata. Desi diferiti, sunteti interesanti si plini de viata, de aceea va urmaresc pe forum si ma intalnesc cu voi. Tocmai aceste calitati fac acest grup atractiv pentru noi toti, 1000 si ceva de oameni. Sper sa nu va risipiti... :offtopic:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă