Aici se discuta > Subiecte generale

Stiri, evenimente, informatii, barfe

<< < (453/578) > >>

micaela:

--- Citat din: Matei din Joi, 25 Octombrie 2012, 21:36 ---mie nu... dar s-ar putea sa roseasca unele domnisoare (de onoare). sunt un urs, guess stie! ;)

--- Terminare citat ---
cu putina ceara calda te facem si tabla de x si 0. :)

micaela:

--- Citat din: Matei din Joi, 25 Octombrie 2012, 21:34 ---bridal bouquet al tau sa fie, nu voi sta eu in calea fericirii tale! mai ales daca-mi dai un pic din parfumul tau (care este...), ruj nu mai port dar juponul acela ma atrage! succes la nuntasi? multumesc frumos, ti-i cedez tie pe toti...

--- Terminare citat ---

care este...Dahlia noir si care, in ciuda numelui exotic, face referire la o odioasa si neelucidata crima.  :)
Da' mirosul place mie. Pe la noi nu l-am vazut inca. E o noua gaselnita a casei Givenchy.
multumesc pentru buchet si nuntasi. pentru asta, te fac domnisoara de onoare si la nunta mea, pe care o voi face pe London Bridge.  ;D

Matei:

--- Citat din: micaela din Joi, 25 Octombrie 2012, 22:15 ---care este...Dahlia noir si care, in ciuda numelui exotic, face referire la o odioasa si neelucidata crima.  :)
...............multumesc pentru buchet si nuntasi. pentru asta, te fac domnisoara de onoare si la nunta mea, pe care o voi face pe London Bridge.  ;D

--- Terminare citat ---

mie imi placea la un moment dat Drakkar Noir (DN :))

ai grija cu london bridge pentru ca mi-a spus mie guvernanta ca "london bridge is falling down, falling down" ;) asa ca, alege-ti o alta locatie.

micaela:

--- Citat din: Matei din Vineri, 26 Octombrie 2012, 12:49 ---mie imi placea la un moment dat Drakkar Noir (DN :))

ai grija cu london bridge pentru ca mi-a spus mie guvernanta ca "london bridge is falling down, falling down" ;) asa ca, alege-ti o alta locatie.

--- Terminare citat ---
ne-am pus de acord in ce priveste noire-ul.  :)
deci va fi o nunta cu baie in Tamisa.  :)
Bine, atunci in Big Ben dar daca ne prinde vreo ora exacta acolo... nu raspund pentru timpanul nimanui ;D

Caroline:

--- Citat din: micaela din Joi, 25 Octombrie 2012, 18:52 ---Caro, daca ma mai gandesc mult la nunta ta din Turnul Eiffel, chiar o sa ti se intample.  Ar fi super sa nuntim pe Champs de Mars. :)

--- Terminare citat ---

N-ar fi nicio problema, numai sa-mi placa si mie...  ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă