Aici se discuta > Subiecte generale

Stiri, evenimente, informatii, barfe

<< < (452/578) > >>

micaela:

--- Citat din: Matei din Joi, 25 Octombrie 2012, 17:20 ---(am o rugaminte, cel putin sa nu aiba decolteu nici la spate si mai ales in fata ;D)

--- Terminare citat ---
de ce? ti-e rusine cu spatele tau? 
am putea desena pe el un "x si 0" creator de fiori.  ;D

micaela:
Caro, daca ma mai gandesc mult la nunta ta din Turnul Eiffel, chiar o sa ti se intample.  Ar fi super sa nuntim pe Champs de Mars. :)

Matei:

--- Citat din: Guesswho din Joi, 25 Octombrie 2012, 17:52 ---
esti un pui de urs?  :giggle:

--- Terminare citat ---

daaaa, ai ghicit. dar blond. ;)

Matei:

--- Citat din: micaela din Joi, 25 Octombrie 2012, 18:43 ---Matei, da' ma lasi pe mine sa prind buchetul, da?! ca precis esti mai inalt si cu mainile mai lungi  :-\ ;D Daca esti de acord, iti imprumut parfumul meu preferat si-ti cumpar un rouge de levres stimulator de instincte furibunde. vrei?  iti iau si un dessous fosnitor, cu volanase, ca al lui Mammy cea bosumflata si te las sa ai mai mult succes decat mine la nuntasi. ;D

--- Terminare citat ---

bridal bouquet al tau sa fie, nu voi sta eu in calea fericirii tale! mai ales daca-mi dai un pic din parfumul tau (care este...), ruj nu mai port dar juponul acela ma atrage! succes la nuntasi? multumesc frumos, ti-i cedez tie pe toti...

Matei:

--- Citat din: micaela din Joi, 25 Octombrie 2012, 18:45 ---de ce? ti-e rusine cu spatele tau? 
am putea desena pe el un "x si 0" creator de fiori.  ;D

--- Terminare citat ---

mie nu... dar s-ar putea sa roseasca unele domnisoare (de onoare). sunt un urs, guess stie! ;)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă