Aici se discuta > Subiecte generale
Stiri, evenimente, informatii, barfe
Doina:
S-ar parea ca CCR voteaza in privinta legalitatii eratei ! Incredible ! :slap:
Daca depaseste problema, lumea vorbeste ca ar putea lua chiar azi o decizie finala in privinta referendumului... Chiar schimbind regula votului. Renunta la cea cu 2/3 si se gindeste la cea a majoritatii exprimate... Merg sa-mi pun bigudiuri, poate ajuta ! :2funny:
luciamanta:
Aş vrea să se termine odată cu validarea ori invalidarea referendumului, ştii tu, Doina, boală lungă, moarte sigură! ;)
Doina:
--- Citat din: luciamanta din Marți, 14 August 2012, 16:54 --- Aş vrea să se termine odată cu validarea ori invalidarea referendumului, ştii tu, Doina, boală lungă, moarte sigură! ;)
--- Terminare citat ---
Era bine daca nu aparea problema, deloc ! ::) Verdictul final ar pune, teoretic, capat acestei tevaturi. Nu trebuia provocata aceasta situatie, cu-atit mai mult cu cit urmau alegeri parlamentare ! ;)
steliana:
--- Citat din: Doina din Marți, 14 August 2012, 16:51 ---... Merg sa-mi pun bigudiuri, poate ajuta ! :2funny:
--- Terminare citat ---
credeam ca le ai de doua saptamani ;D da ... alterneaza-le; calde cu reci :applause:
Doina:
--- Citat din: steliana din Marți, 14 August 2012, 17:09 ---credeam ca le ai de doua saptamani ;D da ... alterneaza-le; calde cu reci :applause:
--- Terminare citat ---
M-am tot straduit sa le montez ! N-aveam lungimea necesara ! :2funny: Intre timp mi-a crescut parul, mi s-a migdalat privirea, s-au conturat sprincenele... Si pot incerca ! :yeah:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă