Aici se discuta > Subiecte generale

Stiri, evenimente, informatii, barfe

<< < (417/578) > >>

Doina:
S-ar parea ca CCR voteaza in privinta legalitatii eratei ! Incredible !  :slap:
Daca depaseste problema, lumea vorbeste ca ar putea lua chiar azi o decizie finala in privinta referendumului... Chiar schimbind regula votului. Renunta la cea cu 2/3 si se gindeste la cea a majoritatii exprimate... Merg sa-mi pun bigudiuri, poate ajuta !  :2funny:

luciamanta:
   Aş vrea să se termine odată cu validarea ori invalidarea referendumului, ştii tu, Doina, boală lungă, moarte sigură!  ;)

Doina:

--- Citat din: luciamanta din Marți, 14 August 2012, 16:54 ---   Aş vrea să se termine odată cu validarea ori invalidarea referendumului, ştii tu, Doina, boală lungă, moarte sigură!  ;)

--- Terminare citat ---

Era bine daca nu aparea problema, deloc !  ::) Verdictul final ar pune, teoretic, capat acestei tevaturi. Nu trebuia provocata aceasta situatie, cu-atit mai mult cu cit urmau alegeri parlamentare ! ;)

steliana:

--- Citat din: Doina din Marți, 14 August 2012, 16:51 ---... Merg sa-mi pun bigudiuri, poate ajuta !  :2funny:

--- Terminare citat ---

credeam ca le ai de doua saptamani ;D  da ... alterneaza-le; calde cu reci :applause:

Doina:

--- Citat din: steliana din Marți, 14 August 2012, 17:09 ---credeam ca le ai de doua saptamani ;D  da ... alterneaza-le; calde cu reci :applause:

--- Terminare citat ---
M-am tot straduit sa le montez ! N-aveam lungimea necesara !  :2funny: Intre timp mi-a crescut parul, mi s-a migdalat privirea, s-au conturat sprincenele... Si pot incerca !  :yeah:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă