Aici se discuta > Subiecte generale
Stiri, evenimente, informatii, barfe
steliana:
--- Citat din: Matei din Marți, 14 August 2012, 10:29 ---saru'mana steliana pentru ca ti-ai amintit. o sa trimit informatia respectiva prietenilor mei. desi nu stiu cat de mult ii va ajuta, legi au fost sunt si vor fi, cu si fara amendamente: realitatea este cu totul alta, din pacate.
--- Terminare citat ---
pentru ca exista un for - superior - care poate decide oricare dintre amendamente, - ridicate de forul interior al multora dintre cei interesati, in aceasta privinta - odata adoptata, promulgata, republicata, orice lege isi produce efectul.
realitatea ... asa cum am mai spus, este cum o facem noi; ne putem ancora in relativ, sau ... preferam concretul de moment ... sau "adoptam" importanta distinctiei intre importanta si intelegere. :)
Doina:
Am un sentiment ciudat, parc-am pierdut doua saptamini... Astazi zice-se, CCR discuta despre invalidarea referendumului, cu 5 la 4 (varianta imi e cunoscuta) !!! E pe surse, dar sunt ale lor ! Pai, nu mai asteptam liste, nu mai radem zeci de persoane, nu aruncam pe ferestre liste cu cei din strainatate ?!! Cred ca m-am trezit intr-un alt scenariu... :slap:
Cred ca si ponta a patit la fel...Are cosmaruri, recunoscute public, in legatura cu ce si-a imaginat si ce-a gasit prin conturi... E luat prin surprindere de decizia FMI, precum ca din septembrie gazele se vor scumpi cu 5%, iar cresterea economica este evaluata la 0,9....Nici 1,5 cit visau la inceput, dar nici 1,2 cit li s-a parut c-au stabilit la discutii...
Ceva e straniu ! >:D Si-a bagat cineva coada ! ;D
Deci, m-am trezit intr-o zi importanta ! Rau... :dance:
Sau impactul vizitei de ieri este extrem de puternic !
M-am hotarit, nu mai trepidez, nu mai am curiozitati ! Merci, Steliana ! :D
Doina:
--- Citat din: steliana din Marți, 14 August 2012, 00:16 ---si v-am zis - pe tacute - d, acum doi ani ... paziti garile! noi cu cu muschii ca otelu, vom culege musetelu,!
--- Terminare citat ---
Merge mai bine : ''Ocupati garile ! '' :D Eu am nevoie de sunatoare, armurariu, paducel...Daca reuseste cineva sa stringa mai mult...ramin datoare ! :yeah:
steliana:
--- Citat din: Doina din Marți, 14 August 2012, 14:17 --- Merci, Steliana ! :D
--- Terminare citat ---
de ce, iubita mea? voiai sa ma adopti si te-am ajutat sa te razgandest? ;D
doar am spus ca spun mai mult atunci cand tac! promit sa fiu cuminte si sa joc sotronul ;)
Doina:
--- Citat din: steliana din Marți, 14 August 2012, 15:34 ---de ce, iubita mea? voiai sa ma adopti si te-am ajutat sa te razgandest? ;D
doar am spus ca spun mai mult atunci cand tac! promit sa fiu cuminte si sa joc sotronul ;)
--- Terminare citat ---
...Inca nu m-am razgindit ! ;D Taci atit de minunat incit nu stiu cit de des ''ti-as da voie la joaca'' ! :D Multumirile au fost sincere. ;)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă