Aici se discuta > Subiecte generale
Stiri, evenimente, informatii, barfe
micaela:
--- Citat din: Matei din Sâmbătă, 11 August 2012, 13:56 ---fetelor, luati aminte aici cum se primeste un compliment ;)
da, sunt inteligent si single, multumesc, micaela, ai remarcat bine. despre modestie ce sa mai zic :)
--- Terminare citat ---
nimeni pe lumea asta nu e mai inteligent, mai single si mai modest. :-* :-* :-*
Doina:
--- Citat din: Caroline din Sâmbătă, 11 August 2012, 11:55 --- Si sa aiba interdictie sa mai candideze vreodata pentru presidentie, parlament, ministere, europarlamentari, media etc. orice persoana care a avut o astfel de functie, precum si toate rudele pana la gradul III ale acesteia. In aces caz, o sa ma duc si eu sa votez de-acum incolo...
--- Terminare citat ---
Resuscitezi articolul 8 ?! ...Aveam o vorba, speram sa nu mai fie de actualitate. Daca n-au fost pusi la zid si ''mitraliati'' in '90, acum sunt printre noi ! ...
Un pic de atentie si pe politica ar fi necesara...Altfel s-ar putea sa ne trezim a doua zi in ceva ce nu ne-ar avantaja ! :)
Doina:
--- Citat din: Matei din Sâmbătă, 11 August 2012, 13:39 ---
poate nu stiti, dar in unele sate cu preponderenta portocalie la conducere, oamenii au fost amenintati ca nu li se vor mai da subventiile daca se duc la vot. si oamenii, de frica, nu au mers la vot.
--- Terminare citat ---
Amenintarea a functionat abitir si-n varianta in care-au fost imbarcati in autocare sau minatzi de la spate, cu indicatia clara pe ce sa stampileze...Oricum ai lua-o tot se gasesc fisuri ! ... ;) Mi se pare mai direct, mai simplu sa pui mina pe ei si sa-i duci undeva, decit sa-i convingi sa se duca daca nu vor !
L.E. Poate sunt deja pe lista celor ''fiorosi''...Nu te teme, sunt peacetime application...! Nu ma ajuta fizicul, nici putintele sa evoluez altfel ! :2funny:
Doina:
:oops: Am nimerit fix intr-o ''idila'' politica... Sorry !...Continuati ! :D
micaela:
eu nu mai continui. parerile sunt fixe si de o parte si de alta, iar daca opinez mai patimas devin "agresoare". creca' e cazul sa ma mai potolesc cu forumu'. nu vreau sa trec de la amuzament la indispozitie. :)
de idila nici nu poate fi vorba. ;D
un gand bun, Doina.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă