Aici se discuta > Subiecte generale
Stiri, evenimente, informatii, barfe
Doina:
--- Citat din: micaela din Luni, 06 August 2012, 18:30 --- toujours "straight". ::)
Da' la un cafeu cand iesi cu noi? ca m-ai facut curioasa sa te intalnesc si fizic, sa vad de ti se potriveste materialu" (aparent materialu', ca tot sistem de cuarci esti ;D) cu virtualu'.
--- Terminare citat ---
Buna intrebarea, dificil raspunsul... Ma ''tem'' sa nu-ti comunic data si ora dupa care sa informez ca nu contez pe cele fixate...Ceva-ceva am prins din mers in ultima vreme... ;D Am vazut ca tzine !
Dar nu pot fi chiar sigura...Si eu tot juste et equitable ma aflu ...Pe caldurile astea nici la doctor nu reusesc sa ajung. A, sa nu uit, mi s-a interzis cafeaua de citeva luni, de cind au stabilit ca am ciroza si varice esofagiene (mai mult ca sigur, de-aia nu pot inghiti orice). Mi s-a reamintit, pentru ca nici inainte de asta nu-mi era permisa. Ma pot uita la voi. Cu ochii mari si poftele-n git. ;) De saliva nu mai zic...Va stric rendez-vous -ul !
Iti multumesc de invitatie !
micaela:
Inteleg. Iti doresc mult, mult bine. Ne va face placere sa te intalnim oricand vei avea dorinta si putinta sa iesi cu noi. pana atunci, vei avea parte de simpatie virtuala. :)
Doina:
--- Citat din: micaela din Luni, 06 August 2012, 19:25 ---Inteleg. Iti doresc mult, mult bine. Ne va face placere sa te intalnim oricand vei avea dorinta si putinta sa iesi cu noi. pana atunci, vei avea parte de simpatie virtuala. :)
--- Terminare citat ---
Multumesc frumos, Mica ! O voi pretui ! :)
Doina:
Hotarit lucru nici ceremonia nu le iese... |o
Poate n-au ''scris'' juramintele si nu poti...Fara juraminte totul se duce de ripa...Sau poate n-au inelele sau nu le-au inscriptionat...Poate hainele nu-i cuprind (deja ?!)...Sigur e ceva ce nu se etanseizeaza !
...Si n-am emoticoane...!!! Daca-s circotasa asa-mi trebuie ! :-))))
micaela:
acuma am ajuns si vreau sa vad ultimele aiureli.
"marga, o calamitate pentru Romania" :giggle:. se anunta o seara palpitanta. :D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă