Aici se discuta > Subiecte generale
Stiri, evenimente, informatii, barfe
Doina:
Va fi ! Odata cu inserarea apar si nalucilor ! :applause:
Unde ai locurile ?!...Sunt la peluza...Tinem aproape, ca nu vreau sa pierd nimic...Thank you ! :flori:
micaela:
in tribuna 2A, cred. :)
tocmai ce-am aflat cum baselu face praf tot din pozitia lui de suspendat. :faint:
Doina, lozinca aia cu "tineti aproape" sa nu cumva sa fie a antenelor. sau era a nasului?
Doina:
--- Citat din: micaela din Luni, 06 August 2012, 21:27 ---in tribuna 2A, cred. :)
tocmai ce-am aflat cum baselu face praf tot din pozitia lui de suspendat. :faint:
Doina, lozinca aia cu "tineti aproape" sa nu cumva sa fie a antenelor. sau era a nasului?
--- Terminare citat ---
Nici vorba ! Vine de la keep in touch ! :dance:
Nashu'apare la sfirsit, cu darul....
L.E. Te-ai aranjat ! ...La tribuna, 2 A...Pe unde-o fi aia ?!
Prafu' de sailer estompeaza perdeaua de fumigene a ''remanierii''....
micaela:
--- Citat din: Doina din Luni, 06 August 2012, 21:39 ---Nici vorba ! Vine de la keep in touch ! :dance:
Nashu'apare la sfirsit, cu darul....
L.E. Te-ai aranjat ! ...La tribuna, 2 A...Pe unde-o fi aia ?!
Prafu' de sailer estompeaza perdeaua de fumigene a ''remanierii''....
--- Terminare citat ---
vii cu englezisme. ;D am googalit, ca nu-mi mai aminteam, si te anunt ca ovidiu balan, prestator pe antene, isi incheie emisiunile cu un neaos "tineti aproape". fii vigilenta, sa nu intri pe frecventa echipei adverse. ;D
nici eu nu stiu unde e tribuna asta, da' cum se minte intr-una la nivel inalt, io de ce n-as inventa o prapadita de tribuna? ;D
Doina:
Nu trebuie ! Las'ca te gasesc eu ! Aduc si floricele, ca seminte nu stiu sa maninc... :2funny:Trebuie sa fiu atenta la regim restrictiv. De cind cu novela cu care-a debutat usl, consum numai prostii: inghetata, cornulete...Iar nefericitul ala de iridolog a mentionat foarte clar. N-am voie suspendari, referendumuri, liste nu mai zic - cu desavirsire interzise - si nici remanieri... In schimb am voie remaieri, dar e prea cald pentru ciorapi ! :2funny:
Ma feresc si m-am ferit dintotdeauna de interferentele mentionate ! Nu ma asortez, nu-s pastelate ! ;)
...Si scuze pentru efortul cautarii, inseamna c-am inteles anapoda ! Nu voi mai abuza !
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă