Aici se discuta > Subiecte generale
Stiri, evenimente, informatii, barfe
almi_gabi:
Poate doar exista mai multi cititori decat scriitori !! :whistle:
Doina:
Vila, ca vila, dar i-a scris lui Barosso sa ''someze'' poporul sa iasa la vot...Si eu am ris de una singura, adica single in the camps, ca rain n-am gasit... Si n-aveam nici blue label-ul la mine...Connaisseures-ii stiu deja ! :strambatura: :2funny:
Frumos filmulet, multumiri Matei ! M-a dus cu gindul la regina Maria a Romaniei, la Ferdinand I, sotul ei, la ambii in calitate de bunici ai Majestatii Sale, regele Mihai I...Regina Maria administra cu mare atentie venitul repartizat de Domeniile Coroanei, mai scria si carti pe care i le publicau edituri de renume din Anglia si Franta, iar din cistigul rezultat cumpara daruri simbolice pe care le daruia cu suflet si mare noblete, oamenilor din satele tarii. Ii vizita deseori si era extrem de mindra de locurile si oamenii tarii sale...Cita distinctie regala !...Cine sa-si aduca aminte, cine sa pretuiasca ?!
Deci asa, lurkeri, trolli...Explicabil ! Se creeaza o comunitate in care si daca testezi intrarea observi ca nu prea esti inclus...Nu se merge pina la ignorarea lui newbie, dar comentariile sunt doar de complezenta. Nimeni n-are timp de nimeni si-atunci, dupa citeva incercari esuate, cei nou veniti iau hotarirea sa fie mai rezervati. Si ramin asa... :)
E firesc pina la urma sa existe mai multi cititori decit scriitori. Asa e si-n viata ! oO
Guesswho:
--- Citat din: Caroline din Miercuri, 25 Iulie 2012, 12:40 ---Foarte interesant, Guess... Ma intreb daca eu mai am 22 de ani la dispozitie numai pentru pregatirea yoga preliminara unei astfel de vieti, dupa aceea... ???
--- Terminare citat ---
da, si mie mi s-a parut interesanta emisiunea, transmite atata liniste si implinire femeia asta.... e o bucurie s-o asculti.
nu cred ca ar trebui 22 de ani de pregatire pt asta avand in vedere ce vremuri traim, cat de multi s-au intors spre spiritualitate. :)
bit:
--- Citat din: Doina din Joi, 26 Iulie 2012, 11:33 ---Deci asa, lurkeri, trolli...Explicabil ! Se creeaza o comunitate in care si daca testezi intrarea observi ca nu prea esti inclus...Nu se merge pina la ignorarea lui newbie, dar comentariile sunt doar de complezenta. Nimeni n-are timp de nimeni si-atunci, dupa citeva incercari esuate, cei nou veniti iau hotarirea sa fie mai rezervati. Si ramin asa... :)
E firesc pina la urma sa existe mai multi cititori decit scriitori. Asa e si-n viata ! oO
--- Terminare citat ---
Pai de ce sa testezi? Intra pur si simplu! Ce, scrie pe undeva ca accesul se face pe baza de buletin, bilet de intrare sau examen? Neah! Cat despre newbies, cum sa zic, asa-i, nu-i tine nimeni de manuta. Da`nici nu cred ca-i cazul. Dat fiind faptul ca ca e relativ bine structurat forumul, se vad topicurile unde e activitatea mai "incinsa". Plus ca exista destula flexibilitate, nu zice nimeni "vezi ca esti off-topic" (numa`io de cate ori am sarit gardul...). Iar ceilalti nu-s copii cei mari: "ia da tu ma, ala mic, napolitana incoa`si tai-o de aici". Exista subiecte care suscita interesul si care polariazeaza atentia si altele care o fac mai putin. Problema e ca si tu, nou-noutule, poti crea asa ceva (trollezi un pic,de exemplu ;D). Serios acuma, ti se citesc postarile, Doina, faptul ca nu ti se raspunde direct la ele nu inseamna ignorare. :strambatura:. Si daca faci greseala sa te crezi ca respectul pe aici e legat de rank si de numarul de post-uri...
Doina:
Merci pentru explicatii, Bitek. Complete. Ai dreptate.
Nu, nu caut recunoastere aici sau aiurea ! Am depasit preocuparea. :strambatura:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă