Aici se discuta > Subiecte generale

Stiri, evenimente, informatii, barfe

<< < (334/578) > >>

Doina:
Multumesc, Matei ! Sper la o mica pauza, sa mai amestec prin oale...Evident, daca voi obtine cvorum, daca nu, mai rabd... :laugh:
Citeva ''bancare'' iau avint pe volum nesemnificativ !
Presedintele director general propus la BRD- Alexandre Maymat- a invocat motive personale si-a plecat la Paris. ...Interimar Petre Bunescu...Banca Nationala a retras candidatura...Ce putea sa faca ?! Fuge omu' acasa, in siguranta, la nevasta si copii...

micaela:
prima bancuta se pare ca a picat deja, in Italia. odata cu leul din jungla romaneasca.  :)

Doina:
Stiu doua cu probleme de recapitalizare. Una dintre ele are filiala de lucru cu publicul la noi, cealalta pare doar reprezentanta, birou. N-am vazut clienti intrind in ea. M-am intors de curind din Sicilia. Presa era plina de semnale. De la Bloomberg, de la Moody's... Pe strada nu se observa inca ingrijorare.  :) ..Nu, in Catania, Etna, Giardini Naxos, Taormina...Tot presa vorbea despre acordarea de sprijin financiar pt recapitalizarea acestor banci...Vasilescu ne da asigurari ca la noi nu sunt retrageri masive din banci.  |o

victor_:

--- Citat din: Matei din Marți, 24 Iulie 2012, 12:15 ---da' uite, e cineva care zice si mai frumos.  nu loredana! ci CTP (strigate, urlete, wow, nu se poate, miselul, vandutul, etc etc).  nu face nimic, mie imi place cum combate.
http://www.gandul.info/puterea-gandului/votez-da-ca-sa-aiba-cu-ce-se-sterge-basescu-9898968

--- Terminare citat ---

Da, un articol foarte realist si nepartinitor. De fapt nu prea ai ce comenta pe marginea lui, e o insiruire de fapte.
Poate il citeste si micaela!  ;D

micaela:

--- Citat din: victor_ din Marți, 24 Iulie 2012, 21:31 ---Da, un articol foarte realist si nepartinitor. De fapt nu prea ai ce comenta pe marginea lui, e o insiruire de fapte.
Poate il citeste si micaela!  ;D

--- Terminare citat ---
intr-adevar, curat nepartinitor.
multumesc, Victor, ca te preocupa lectura mea de seara.  ;D

P.S. tu ce zodie esti? nu de alta, da' sa stiu daca e cazu' sa flutur niscai roshu prin topic.  ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă