Aici se discuta > Subiecte generale

Stiri, evenimente, informatii, barfe

<< < (335/578) > >>

rocky:

--- Citat din: victor_ din Marți, 24 Iulie 2012, 21:31 ---Da, un articol foarte realist si nepartinitor. De fapt nu prea ai ce comenta pe marginea lui, e o insiruire de fapte.
Poate il citeste si micaela!  ;D

--- Terminare citat ---

Realist n-as zice nici pe departe ... e doar produsul cuiva cu ochelari de cal sau cu interes, care urmareste strict declaratiile unei persoane fara sa tina cont de conjunctura in care au fost date; daca era un articol realist, prezenta evenimentele per ansamblu, exact cum se derulasera.

Nu urmaresc presa mai mult decit stirile de la radio pe care le aud pe sarite, mi se rupe de politica si politicieni, dar un lucru mi se pare cert: cu usl in frunte, ne ducem dracu' mai rau decit mi-as fi putut imagina vreodata ca se poate in Romania - 2 luni le-a fost suficient sa-mi demostreze asta (vezi ce s-a intimplat cu imaginea tarii pe plan extern + instabilitatea politica si financiara generata).

Averi confiscate si plutonul de executie sint singurele lucruri pe care le merita politicienii nostrii impreuna cu neamurile lor!

micaela:
mie mi-e mila sa trag, da' la curatzatu' pustilor plutonului ma bag.  ;D

Caroline:

--- Citat din: rocky din Marți, 24 Iulie 2012, 22:41 ---Averi confiscate si plutonul de executie sint singurele lucruri pe care le merita politicienii nostrii impreuna cu neamurile lor!

--- Terminare citat ---

Cu asta cred ca toata lumea e de acord, doar ca inca nu ne-am dumirit cine ar mai ramane sa faca asta?!

rocky:
cine va mai avea curajul stiind ce-l asteapta daca calca pe bec   :thumbup:

si cu siguranta se vor gasi voluntari daca luam in calcul beneficiile de a fi parlamentar

bit:

--- Citat din: Caroline din Marți, 24 Iulie 2012, 22:48 ---Cu asta cred ca toata lumea e de acord, doar ca inca nu ne-am dumirit cine ar mai ramane sa faca asta?!

--- Terminare citat ---
Pai ei. Unii pe altii. Pana raman 2. Si alora le dai cate un tun si-i pui sa se ocheasca ca la duel,  dar de la 10 pasi distanta.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă