Aici se discuta > Subiecte generale
Stiri, evenimente, informatii, barfe
micaela:
http://www.romanialibera.ro/opinii/editorial/de-ce-il-sustine-occidentul-cu-inversunare-pe-traian-basescu-271115.html
Matei:
--- Citat din: micaela din Luni, 23 Iulie 2012, 16:55 ---Caroline, si voi ma provocati si eu am de finalizat ceva important (nu pentru tara, da' pentru domeniu ;D). gata, nu mai raspund nica... va las voua capra noastra. ;D
--- Terminare citat ---
mai, ia n-o mai provocati pe micaela, uraciosilor!
--- Citat din: bitek din Luni, 23 Iulie 2012, 16:37 ---
L.E. Si in alta ordine de idei, ia sa dati la nenea militianu`toate obectele ascutite, contondente si taietoare pe care le aveti. Ca vaz ca se-ngroasa gluma p-aci. ;D
--- Terminare citat ---
apropo de de asta, imi amintesc ca am vazut o intrebare pe-aici cum ca "ce cauti sub apa"? pai caut piatra aceea pe care un nebun -adica eu- am aruncat-o in balta... si am facut ca atatia intelepti sa o caute si sa-ncerce s-o scoata. bitek, si biciurile?! :)
Matei:
--- Citat din: Caroline din Luni, 23 Iulie 2012, 23:19 ---Eu sunt ingrozita: tocmai am deschis intamplator TV-ul pe OTV si se titreaza: DD pe locul 2 in cursa pentru presidentie. Daca pica Base si USL mai face multe gafe, o sa regretam ca n-am ales Romania mare cand am fi putut!!! :blush:
--- Terminare citat ---
eu nu l-am deschis dar nu ma pot impiedica sa nu rezonez cu tine.
in schimb eu l-am vazut pe tipul ala de la b1, banciu parca (trebuie sa vad ce debiteaza si omul asta saracul, acest badea b1), si mi-au placut bancurile cu ponta si cu copiatul. am retinut ala cu "ponta cand era copil, parintii nu-i puneau cheile la gat ci o pereche de ghilimele".
Matei:
--- Citat din: silviu din Luni, 23 Iulie 2012, 18:21 --- :o :o :faint: deja mi-e dor de boc.
--- Terminare citat ---
si mie de elena udrea. si de roberta. si de madam' placinta. si ridzi. nici o grija, le (ii) vom revedea intr-o formula sau alta. deja madam' placinta s-a lepadat si chiar numele si l-a schimbat. cine urmeaza?
micaela:
--- Citat din: Matei din Marți, 24 Iulie 2012, 09:51 ---si mie de elena udrea. si de roberta. si de madam' placinta. si ridzi. nici o grija, le (ii) vom revedea intr-o formula sau alta. deja madam' placinta s-a lepadat si chiar numele si l-a schimbat. cine urmeaza?
--- Terminare citat ---
este evident ca nu esti in nicio "tabara". ::)
e mai onest sa-ti recunosti partizanatul decat sa-l ascunzi in spatele unei asa-zise neutralitati. parerea mea....desigur.
as polemiza cu mai mare drag cu cineva care isi asuma o pozitie, chiar daca e adversa celei pe care o "simtzesc' eu, asa cum cred ca l-as fi respectat pe Ponta daca ar fi recunoscut ca a gresit, in loc sa faca toate tumbele posibile ca sa ne abureasca ca negrul e alb.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă