Aici se discuta > Subiecte generale

Stiri, evenimente, informatii, barfe

<< < (327/578) > >>

Caroline:

--- Citat din: Matei din Luni, 23 Iulie 2012, 16:40 ---in primul rand ca nu ai de unde sa stii ce face fiecare dintre noi, pe felioara lui! :)

--- Terminare citat ---

Asa-i. Mica, si eu ma duc "in cercul meu de influenta", adica la bucatarie, deocamdata, ca-s in vacanta si nu mai am pe moment influente la scoala, sa prepar nise vinete si dovlecei pentru cina, ca tocmai s-au facut in gradina si ar fi pacat de ele sa se strice.  ;D Si cu asta, ajungem la concluzia mea  :P : vorbim "in tacere" (de fapt, tacem cand scriem pe-aici, cu gandul tot la deadline-urile noastre personale), referendumul va fi tot asa cum va fi... deocamdata.  |o Totusi, "Sa dam Cezarului ce-i al Cezarului, si ce-i a lui Dumnezeu, lui Dumnezeu" - zice-se ca ar fi zis Isus, iar iudeii zeloti, revoltati impotriva romanilor, nu l-au inteles si l-au vandut. De ce naiba asteptam, precum zelotii, sa ne salveze un esenian ca Isus sau un orice alt fel de inger picat din cer (sau din Germania  :P ... Am prieteni in Germania, carora nu le-a fost deloc usor sa renunte la al doilea job pentru integrarea Germaniei de Est sau sa scada la 1/2 putere de cumparare de la marca la euro... Cati dintre noi, romanii, ar suporta astfel de "masuri nepopulare" ?! Germania a pierdut un razboi mondial si noi ne plangem de o criza financiara... sau, si mai penibil, de una politica.)
Eu cred ca "invatatura" era ca daca facem fiecare ce trebuie, faptul ca Cezarul mai castiga cate-o batalie, nu inseamna ca a castigat si razboiul. Mai ales ca timpul si spatiul sunt atat de relative...  oO

silviu:
Ponta în “Der Spiegel”: “Nu am comunicat suficient de bine cu Europa”
Premierul român, Victor Ponta, a dat un interviu pentru "Der Spiegel" în care vorbeşte despre relaţia sa cu sistemul judiciar românesc şi despre cât de greşit a înţeles Europa visul său de a lupta cu cei care calcă în picioare drepurile omului.
 :o :o :faint: deja mi-e dor de boc.

micaela:
numai pentru cine e interesat

http://www.adevarul.ro/actualitate/politica/Traian_Basescu_la_-Ora_Adevarului_0_741525991.html#

micaela:

--- Citat din: Matei din Luni, 23 Iulie 2012, 16:22 ---nu stiu daca-si vad linistiti sau nelinistiti de treaba, micaela.  faptul ca nu sunt in tabara pe care o sustii cu indarjire si impotriva tuturor evidentelor, dintre care unele de bun simt chiar, nu inseamna ca nu le pasa.

quote]\

Matei, toate evidentele, cele pertinente pentru orice om informat si cu ratiunea la locul ei, arata ca suntem intr-o situatie total nelalocul ei, pe care nenumarate voci, nationale si internationale, o numesc "lovitura de stat" si sunt pregatite sa demonstreze afirmatia in justitie, cu date certe. cei care nu "vad" asta...hm, nush' ce sa spun... ori nu vor sa vada (incremeniti fiind intr-un partizanat), ori nu se informeaza atent, preocupandu-se cu trebusoarele lor imediate, ori au interese, ori nu rationeaza, ori.....
Basescu nu e perfect, a facut greseli (unele mentionate in articolul pe care l-ai linkuit), insa in comparatie cu nefericitii care au facut tandari situatia Romaniei, in doar trei saptamani, este absolut preferabil.
subscriu opiniei "suspendatului" ca de-abia acum incepe adevarata criza si anticipez o situatie foarte dura spre iarna, daca nu chiar un faliment stralucitor in situatia in care vom fi izolati de Europa si resursele sale, impreuna cu acesti indivizi detestabili care au pus, cu iresponsabilitate totala, interesele lor deasupra nevoii majore de pastrare a echilibrului tarii, intr-un context mondial atat de periculos.
si voi vorbiti de "liniste" si neimplicare... mai vorbim la iarna...
--- Terminare citat ---

Caroline:

--- Citat din: silviu din Luni, 23 Iulie 2012, 18:21 --- :o :o :faint: deja mi-e dor de boc.

--- Terminare citat ---

Eu sunt ingrozita: tocmai am deschis intamplator TV-ul pe OTV si se titreaza: DD pe locul 2 in cursa pentru presidentie. Daca pica Base si USL mai face multe gafe, o sa regretam ca n-am ales Romania mare cand am fi putut!!!  :blush:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă