Aici se discuta > Subiecte generale

Stiri, evenimente, informatii, barfe

<< < (32/578) > >>

almi_gabi:
dragilor este deschis la sectiunea atitudine un topic "Mentalitatea eco" - ce ar fi sa ne mutam acolo cu astfel de discutii despre produsele ecologice!  ;D :D

almi_gabi:
masinile ferrari se vand bine in Romania

silviu:

--- Citat din: saturnianul ---E aberant ca un produs ecologic sa fie mai scump decit unul ne-ecologic.
--- Terminare citat ---
nu-i chiar asa. e vorba de calitate si productivitate. de ex, eu cultiv tomate pe o suprafata de 1000 de mp, fara sa folosesc erbicide, insecticide, fosfati, azotati si alte chimicale. productia mea va fi mult diminuata fata de a celui care, pe aceeasi suprafata, practica o cultura intensiva, folosind toate chimicalele posibile. ar fi chiar aberant ca eu sa vand mai ieftin tomate mult mai sanatoase si gustoase doar pentru ca nu le-am stropit cu jde chimicale si, vezi-Doamne!, am cheltuit mai putin.

Saturnianul:

--- Citat din: silviu din Marți, 18 Mai 2010, 20:25 ---
--- Citat din: saturnianul ---E aberant ca un produs ecologic sa fie mai scump decit unul ne-ecologic.
--- Terminare citat ---
nu-i chiar asa. e vorba de calitate si productivitate. de ex, eu cultiv tomate pe o suprafata de 1000 de mp, fara sa folosesc erbicide, insecticide, fosfati, azotati si alte chimicale. productia mea va fi mult diminuata fata de a celui care, pe aceeasi suprafata, practica o cultura intensiva, folosind toate chimicalele posibile. ar fi chiar aberant ca eu sa vand mai ieftin tomate mult mai sanatoase si gustoase doar pentru ca nu le-am stropit cu jde chimicale si, vezi-Doamne!, am cheltuit mai putin.

--- Terminare citat ---

Ceea ce spui tu Silviu nu vine decit sa intareasca ideea ca traim intr-o lume cu fundul in sus, unde ceea ce e natural a ajuns sa fie mai scump decit ceea ce este "fardat" cu tot felul de chimicale. Conjunctura este deranjanta si la asta ma refeream cind am spus ca e aberant ca ceva natural sa fie mai scump decit ceva tratat cu tot felul de chimicale.

Cind eram eu copil (si-s mai tinar decit tine din cite bag seama) si-mi petreceam lunile de vacanta la bunici la tara nu exista aceasta diferenta nici macar in piete. Rosiile erau rosii. Si erau toate dulci si gustoase. Singura substanta folosita impotriva daunatorilor era piatra vinata.

silviu:

--- Citat din: saturnianul ---Ceea ce spui tu Silviu nu vine decit sa intareasca ideea ca traim intr-o lume cu fundul in sus
--- Terminare citat ---
da, traim intr-o lume pe dos :(
--- Citat din: saturnianul ---Cind eram eu copil (si-s mai tinar decit tine din cite bag seama) si-mi petreceam lunile de vacanta la bunici la tara nu exista aceasta diferenta nici macar in piete. Rosiile erau rosii. Si erau toate dulci si gustoase.
--- Terminare citat ---
ehe... esti fericit daca ai mancat rosiile acelea. intre timp si gusturile au fost alterate. am vazut un tanar la piata care-i spunea tarabagiului sa nu-i dea rosii romanesti, moi si zemoase, ca nu-i plac. sa-i dea din cele turcesti, din care sa muste ca din mar >:(

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă