Aici se discuta > Subiecte generale

Stiri, evenimente, informatii, barfe

<< < (304/578) > >>

silviu:

--- Citat din: micaela din Luni, 16 Iulie 2012, 17:45 ---de la golanasi ca ponta nu ma astept la nimic bun in 2012. cum isi arata el si crinisor muchiuletii zbarlindu-se si luand in zeflemeaua de cartier o europa intreaga... :uglystupid2:

--- Terminare citat ---
stii care-i treaba urata? ca si carol 1, daca ar fi acum suveranul romaniei, tot cu golanasii astia 2 ar trebui sa lucreze.

micaela:

--- Citat din: silviu din Luni, 16 Iulie 2012, 18:00 ---stii care-i treaba urata? ca si carol 1, daca ar fi acum suveranul romaniei, tot cu golanasii astia 2 ar trebui sa lucreze.

--- Terminare citat ---
ne invartim in jurul cozii.  :) eu cred ca nu. ei nu sunt rezultatul unei alegeri ci al unei conjuncturi. un suveran banuiesc ca ar putea hotari alegeri anticipate, in situatii dinastea si poate ca am fi suficient de lucizi sa alegem raul mai putin rau. pe unul dintre talere vedem bine ca sta "dezastrul"...nu se mai respecta absolut nimic...se calca toate regulile democratiei si ale bunului simt in picioare...UE se uita la noi ca la un babuin intrat la opera din greseala...
gata, inchei subiectul ca mi se agita piticul negru...ma duc sa-mi culeg banana din copac... ;D
Traiasca regele!  :)

silviu:

--- Citat din: micaela din Luni, 16 Iulie 2012, 18:04 ---ne invartim in jurul cozii.  :) eu cred ca nu. ei nu sunt rezultatul unei alegeri ci al unei conjuncturi. un suveran banuiesc ca ar putea hotari alegeri anticipate, in situatii dinastea si poate ca am fi suficient de lucizi sa alegem raul mai putin rau. pe unul dintre talere vedem bine ca sta "dezastrul"...nu se mai respecta absolut nimic...se calca toate regulile democratiei si ale bunului simt in picioare...UE se uita la noi ca la un babuin intrat la opera din greseala...
gata, inchei subiectul ca mi se agita piticul negru...ma duc sa-mi culeg banana din copac... ;D
Traiasca regele!  :)

--- Terminare citat ---
alegeri anticipate? :o vrei sa obtina USL un scor ca la alegerile locale? ???

Matei:

--- Citat din: silviu din Luni, 16 Iulie 2012, 17:41 ---nu! dar nici nu cred in existenta unei persoane providentiale care se instaleaza in fruntea tarii si gata! dintr-o data devenim admirati de tot mapamondul.

--- Terminare citat ---

ai pus punctul pe i, si-ai rasucit cutitul in rana, sau cum vrei s-o numesti.  in momentul de fata nu exista o astfel de persoana, din pacate. si daca ar exista ma cam indoiesc ca ar ar putea face fata haitei.  mi-a trecut prin cap ideea cu monarhia pentru ca intr-adevar consider ca ar fi nevoie de cineva care nu s-a tavalit in mocirla politicii de pana acum, cineva care sa fie respectat si care sa ne redea increderea in noi ca popor, si ca romania poate sa devina o tara minunata, functionala, credibila.  asa cum se povesteste pe aici cu multa admiratie despre austria.  resurse exista. de ce la altii se poate si la noi nu?  chiar asa de rai si prosti sa fie romanii?
un astfel de nou inceput ar fi un punct de plecare intr-un proces de durata, pentru ca nu s-ar putea infaptui asa, peste noapte, ai mare dreptate.  admiratia mapamondului va veni doar cand se va vedea ca ne ridicam cu demnitate si ca romania nu mai este reprezentata doar de politruci, pitzipoance siliconate pline de succesuri si hoti (poate mai sunt si alte categorii dar imi scapa acum).

micaela:
subscriu  :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă