Aici se discuta > Subiecte generale
Stiri, evenimente, informatii, barfe
Matei:
--- Citat din: micaela din Luni, 16 Iulie 2012, 17:51 ---si Basescu a avut, la un moment dat, o opozitie la cerintele europene, dar luarile sale de pozitie au fost in termeni absolut civilizati. iata o mare diferenta intre "marinar" si pseudo-intelectualii crinisor si copy-paste, care fac bascalie ieftina de UE, pe Antene.
--- Terminare citat ---
nici cu unii nici cu ceilalti (iti amintesti cum a fost catalogata jurnalista aceea careia i-a smuls telefonul? asta e doar un foarte mic derapaj de la civilizatie, au fost altele mai grave). vrem ceva nou, ei s-au perindat sub toate formulele, ne-au dat masura a tot ce pot infaptui si uite unde am ajuns. intr-adevar, bine zici, "europa se uita la noi ca la un babuin ajuns din greseala la opera" (am pus ghilimele, vezi)!
micaela:
imi pare rau, matei, aici suntem pe pozitii divergente. Am mai spus; eu chiar il apreciez pe basescu si o fac in virtutea unei indelungi observari a actiunilor si discursului sau. nu spun ca nu a gresit, si nu o data, dar per total, opinia mea este ca a dorit cu adevarat sa urneasca lucrurile intr-un sens bun si a si reusit in multe privinte.
cat despre iesirea aceea cu jurnalista.... sa nu o scoatem din context. am vazut tot filmul "hartuirii" acesteia, pe un ton de o obraznicie greu de suportat. pe mine, din exterior, m-a iritat teribil insolenta tonului si a intrebarilor. era in ziua alegerilor, basescu era obosit si tensionat iar duduia aceea l-a provocat intentionat si indelung, desi a rugat-o repetat sa il lase in pace. in cele din urma s-a enervat si i-a smuls telefonul pe care i-l tot baga sub nas, dar remarca aceea a facut-o la nervi, in spatiul masinii sale, cu sotia sa. intamplarea a facut ca telefonul sa fie inca deschis.... marturisesc ca in locul lui probabil as fi reactionat asemanator...si mie imi scapa vorbe nu tocmai elegante daca sunt teribil de nervoasa si am de-a face cu un mitocan agresiv. sigur, eu nu sunt presedinte... :)
a facut si alte greseli, mai grave...una este aceea ca nu a impiedicat-o pe fata lui sa parvina politic suindu-se pe umerii imaginii sale. chiar daca a fost initiativa ei, avea datoria sa ii arate limita bunului simt..
insa, repet, il apreciez mult si fundamentata pe situatii pe care eu am avut capacitatea sa le apreciez. nu stiu sa evaluez masurile economice, de ex., fiindca ma pricep la economie precum girafa la tricotat, dar in domeniul meu am suficienta competenta sa evaluez si sa apreciez ca masurile pe care le-a luat cand era primar si pentru care a fost jignit si defaimat, erau absolut corecte si benefice pentru urbe. Extrapolind acel algoritm al defaimarii pot sa ma gandesc ca acela continua si in alte aspecte...
ma duc la referendum nu doar ca sa scapam de neavenitii astia de acum care ne-au facut un imens rau, ci si din apreciere pentru presedintele suspendat, cu toate derapajele pe care le-a avut, minore in raport cu ce au de gand sa ne faca mafia din spatele lui copy-paste si crinutz.
Matei:
cum spuneam, micaela, nici cu unii nici cu ceilalti. cunosc toate detaliile, toate aspectele, si eu am trait si traiesc tot aici si crede-ma, mi-a ajuns. (plus ca mi-a ocupat tot timpul! ;)). iti respect punctul de vedere, desigur, traim intr-o lume aparent libera. :) totusi imi doresc o altfel de lume cu altfel de oameni ca inalte repere pentru copiii acestei tari.
micaela:
ceva nou de unde? acum trebuie jucat cu piesele de pe tabla. sa speram ca intr-o zi va aparea un "rege de alb", providential. :)
micaela:
--- Citat din: Matei din Luni, 16 Iulie 2012, 22:37 ---cum spuneam, micaela, nici cu unii nici cu ceilalti. cunosc toate detaliile, toate aspectele, si eu am trait si traiesc tot aici si crede-ma, mi-a ajuns. (plus ca mi-a ocupat tot timpul! ;)). iti respect punctul de vedere, desigur, traim intr-o lume aparent libera. :) totusi imi doresc o altfel de lume cu altfel de oameni ca inalte repere pentru copiii acestei tari.
--- Terminare citat ---
si eu imi doresc altceva. din pacate idealul e greu de atins si datele problemei sunt astea, in acest moment... trebuie optat in acest context...
si eu iti respect opinia. suntem subiectivi, desigur. de aceea spuneam ca e important sa actionam nu numai cu luciditate ci si cu "inspiratie divina". :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă