Aici se discuta > Subiecte generale
Stiri, evenimente, informatii, barfe
almi_gabi:
--- Citat din: Saturnianul din Duminică, 11 Martie 2012, 15:11 ---Fetili, luati d-acilea special pentru voi: 10 rochii intr-una singura. Hai, ca imaginatie aveti. Rochia va mai trebuie ;D
--- Terminare citat ---
m-a dat gata cat de repede se schimba, 10 rochii mie imi lua vreo 2 ... zile :slap: ; asta ca tot se plang barbatii ca dureaza prea mult pana ne imbracam sa iesim undeva :tickedoff:
almi_gabi:
--- Citat din: silviu din Duminică, 11 Martie 2012, 16:54 ---da, eram mai putin intoxicati. iata cum arata programul tv intr-o zi de luni, decembrie 1985:
...
--- Terminare citat ---
si daca eram norocosi telejurnalul avea si o stire mondena :(
Guesswho:
--- Citat din: Saturnianul din Duminică, 11 Martie 2012, 15:11 ---Fetili, luati d-acilea special pentru voi: 10 rochii intr-una singura. Hai, ca imaginatie aveti. Rochia va mai trebuie ;D
--- Terminare citat ---
am o fusta care se poate purta in 100 de moduri ;D, e foarte practica, pentru excursiile/concediile la mare ii ideala, se face rochie in 2 culori, fusta in n feluri...e dintr-o matase naturala, foarte placuta la atingere si nu se boteste indiferent cat ai inoda-o, infasura-o, etc
atasez si-un filmuletz pentru d-nele curioase:
IRIS IMPRESSIONS
micaela:
e nostima si ingenioasa. :)
Guesswho:
da, mi-a placut ca era "altceva"... ;) la prima vedere e doar o fusta, dar cu putina imaginatie se poate purta in multe feluri :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă