Aici se discuta > Subiecte generale
Stiri, evenimente, informatii, barfe
almi_gabi:
azi am inceput cu presa on line si am dat peste articolul despre naveta Challenger ???
imi aduc aminte ca la acea vreme am urmarit cu emotie stirile despre lansare si toate pregatirile; nu se difuzau la tvr atunci asemenea vesti dar ascultam si noi ca multi altii postul europa libera pe un radio ascuns undeva in debara :police: si cand am auzit de explozie nu-mi venea sa cred, am fost impresionata si chiar si acum stirile despre eveniment mai imi aduc aminte de emotia de atunci la aflarea despre accident
Caroline:
Cred ca atunci eram mai putin "intoxicati" de mass-media. Acum avem nevoie de "stimulente" in doze crescande (ca si un drog), de genul Tsunami sau sute de mii de morti... si nici atunci nu e sigur ca mai reactionam. :-[
Saturnianul:
Fetili, luati d-acilea special pentru voi: 10 rochii intr-una singura. Hai, ca imaginatie aveti. Rochia va mai trebuie ;D
10waydress
Caroline:
Interesant... totusi, eu prefer 10 rochii diferite. Altfel, culoarea cum o putem schimba?! ;D
silviu:
--- Citat din: Caroline din Duminică, 11 Martie 2012, 14:47 ---Cred ca atunci eram mai putin "intoxicati" de mass-media. Acum avem nevoie de "stimulente" in doze crescande (ca si un drog), de genul Tsunami sau sute de mii de morti... si nici atunci nu e sigur ca mai reactionam. :-[
--- Terminare citat ---
da, eram mai putin intoxicati. iata cum arata programul tv intr-o zi de luni, decembrie 1985:
20.00 Telejurnal
20.30 Muzică populară
20.45 Reportaj
21.05 Odă Republicii. Spectacol
21.40 Telejurnal.
22.00 Închiderea programului
daca doriti si ceva de prin '89...
http://www.crimelecomunismului.ro/pdf/ro/arhiva_documente/1989.pdf
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă