Aici se discuta > Subiecte generale

Stiri, evenimente, informatii, barfe

<< < (202/578) > >>

silviu:
nush de ce am impresia ca la mine o sa vina o recenzoare si-o sa vrea sa afle cum traiesc, cu cine traiesc, de ce traiesc si din ce traiesc :-\

luciamanta:
Si o sa-i spui, Silviu? Doar nu esti la spovedanie.

silviu:
da, o sa fiu sincer cu ea. poate ne spovedim reciproc :)

De ce este mai greu să fii piţipoancă decât doamnă

almi_gabi:
WILD CARPATHIA

"gandul" de astazi ofera un articol  generos despre Romania - mi-a placum cum e realizat si ce m-a surprins este ca dupa atata timp de la revolutie inca mai vin turisti pentru locurile salbatice din Romania in care ajungi cu elicopterul ;D
un fel de off-road
totusi articolul ii' fain chiar daca nu prea il inghit eu pe englezi
un articol despre promovarea Romaniei

am sa atasez si trailerul filmuletului pentru ca prezinta niste peisaje superbe - uff ce faina e Romania

Mari_a:

--- Citat din: almi_gabi din Miercuri, 19 Octombrie 2011, 08:35 ---.......
recensamantul populatiei

--- Terminare citat ---

Gata. M-a recenzat. A venit o domnisoara draguta, dar cam oficiala si incruntata. Asta pana a vazut cu ce sunt imbracata: “Aaaaa, aveti tricou cu sefu’ !“   ;D Am un tricou rosu cu inscriptii pe fata si spate, care mi-a fost adus la usa in ultima campanie electorala. N-am vrut sa o dezamagesc si sa-i zic ca il imbrac intr-o singura situatie: cand prajesc ceapa!  ;D Dar nu m-am putut abtine sa nu-i spun ca il port numai in casa, ca pe strada mi-ar fi frica sa nu ma bata lumea!  :P
I-a placut ce post de radio ascult si ca-s nascuta la aceeasi data ca maica-sa.
N-a durat mult, n-a durut, nu mi-a pus intrebari indiscrete. I-am dat CNP-ul, ca ce naiba sa mai fac io cu el, m-a intrebat pe unde am mai locuit, nu stiu de ce m-a intrebat daca am terminat scoala in sistem Bologna – i-am zis ca in antichitate nu se inventase, i-am zis starea civila – nu m-a intrebat ce am in cap de aici incolo (ca la asta sigur n-as fi stiut sa-i raspund!)… Mi-a luat aceleasi date si pentru a mea. Si gata.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă