Aici se discuta > Subiecte generale

Stiri, evenimente, informatii, barfe

<< < (201/578) > >>

Saturnianul:

--- Citat din: Mari_a din Joi, 06 Octombrie 2011, 09:22 ---Steve Jobs, co-fondatorul Apple, a murit... Mare om!

--- Terminare citat ---

Nu ma pronunt in privinta calitatilor sale de om dar, cu siguranta, a fost un geniu al marketingului. Stia sa faca afaceri. Nu-i de colea sa convingi milioane de oameni sa cumpere acelasi produs de mai multe ori. Insa comparatiile cu Edison sau Einstein, cum am vazut prin presa, mi se par cam deplasate.

bit:
Subscriu in totalitate. A fost intr-adevar un mare businessman, un nemaipomenit manager. Dar de aici pana la iconica pe care o promoveaza habarnacii de la TV, e cale lunga ca pana la Nebuloasa Crabului. Si, ca sa fie clar,  la Apple creatorul (cel care A INVENTAT propriu-zis Mac-ul) a fost Steve Wozniak.

almi_gabi:
Intre 20-31 octombrie 2011 se desfasoara recensamantul populatiei - cel mai detaliat din ultimii 20 de ani
in articol gasiti intrebarile la care trebuie sa raspundeti - sunt o multime  - pe categorii  8)

recensamantul populatiei

janeta:
nush de ce am impresia ca recensamantul asta ar vrea sa afle nu cati suntem si cum traim , ci  de ce traim si cati mai trebuie sa ramana  :(

almi_gabi:
pai , poate vrem sa migram  ;D
si de ce sa ma intrebe pe mine ce varsta am - is' total indiscreti  :-\

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă