Scrise de noi > Articolele noastre
Strada copilariei
micaela:
spune-i mamii, ce-i cu tine? :D
nu, serios acum, daca ai nevoie de un sfat de la o veterana, trecuta prin multe, sunt aici sau pe MP, sau pe mail, sau pe tel, oricand, cu mare drag.
iulia17:
nu, nu ma refer azi.
ziceam asa in vremurile astea. si singur sfat ar fi sa plec departe
janeta:
daca tu asa simti mai mult ca sigur asa ar trebui sa faci . ne ascultam de mult prea putine ori intuitia si de mult prea multe ori asa zisa logica , o frana in fapt . ideea este ca poti sa faci absolut orice atata timp cat iti doresti cu adevarat sa faci respectivul lucru .
almi_gabi:
aud rasetele copiilor de pe aleeile care despart blocuri din cartier, ii vad jucand fotbal printre masini, tamberoane si buticuri
si imi aduc aminte cat de mult difera strada copilariei mele - cu tei si randunele fata de a lor
deja pentru multi copii strada copilariei inseamna un pasaj de prin vreun mall de fitze
oare ei isi vor iubi si aminti cu placere de ea asa cum o facem noi?
marcutza:
--- Citat din: almi_gabi din Sâmbătă, 14 Mai 2011, 10:47 ---deja pentru multi copii strada copilariei inseamna un pasaj de prin vreun mall de fitze
oare ei isi vor iubi si aminti cu placere de ea asa cum o facem noi?
--- Terminare citat ---
eu crd ca-si vor aminti...de ce ? pt ca fiecare generatie are nivelul ei de perceptie a "copilariei" - de aici nostalgia noastra comparata cu ce copilarie au ei :)
noi iubeam randunelele si teii, ei mall-ul si pasajul...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă