Scrise de noi > Articolele noastre
Strada copilariei
iulia17:
ce timpuri... eu veneam obosita de alergat si plina de praf de la joaca, si ma trinteam in pat cu o carte in mina fara sa ma opresc pina nu terminam macar un capitol. citi copii mai fac asa? si saracii nu au nicio vina, daca modelele din jur nu le inspira asta…
marcutza:
--- Citat din: iulia17 din Luni, 09 Mai 2011, 18:47 ---ce timpuri... eu veneam obosita de alergat si plina de praf de la joaca, si ma trinteam in pat cu o carte in mina fara sa ma opresc pina nu terminam macar un capitol. citi copii mai fac asa? si saracii nu au nicio vina, daca modelele din jur nu le inspira asta…
--- Terminare citat ---
cred ca depinde de noi ca si parinti sa-i inspiram cu altceva decat PC-ul si tot ce le este in trend sau cool/beton.
sa-i sensibilizam pt a privi spre dialogul verbal si nu cel de pe mess, skype, webcam samd
pt ca multi din ei se refugiaza in acest mod de comunicare si pierd bucuriile simple ale copilariei.
janeta:
bravo . marcuta . esti printre putinii oameni care realizeaza ca atitudinea si actiunile copiilor lor sunt urmare directa a actiunilor si atitudinii parintilor ai a adultilor din jur .
ma exaspereaza expresia " tineretul din ziua de azi " cu o mare dezaprobare la adresa acestui tineret , uitandu-se ca tinerii de acum au avut drept model si mentori adultii care-i dezaproba . si pe vremea cand eram la varsta la care sunt ei acum auzeam aceiasi expresie din partea generatiei parintilor mei spusa cu aceiasi superioritate dezaprobatoare . iar atitudinea pe care o aveam eu la adresa lor era aceiasi pe care o au si ei acum fata de cei care-i catalogheaza acum intrun mod nu prea elogios .
tinerii de acum nu sunt nici mai buni si nici mai rai decat am fost noi la varsta lor dar , cred eu , sunt mult mai inteligenti si categoric mult mai informati decat generatia precedenta si depinde doar de noi daca suntem alaturi de ei sau ne punem contra .
eu am ales de mult sa fiu de partea lor :D
marcutza:
--- Citat din: janeta din Joi, 12 Mai 2011, 18:36 ---
tinerii de acum nu sunt nici mai buni si nici mai rai decat am fost noi la varsta lor dar , cred eu , sunt mult mai inteligenti si categoric mult mai informati decat generatia precedenta si depinde doar de noi daca suntem alaturi de ei sau ne punem contra .
eu am ales de mult sa fiu de partea lor :D
--- Terminare citat ---
exact @janeta, ei sunt doar debusolati sau dezorientati, rostul nostru e sa-l dirijam cu grija si intelepciune in acest iures al societatii de acum.
si eu la fel :D
iulia17:
--- Citat din: marcutza din Vineri, 13 Mai 2011, 09:14 ---exact @janeta, ei sunt doar debusolati sau dezorientati, rostul nostru e sa-l dirijam cu grija si intelepciune in acest iures al societatii de acum.
--- Terminare citat ---
sa nu rideti de mine dar debusolata si dezorientata ma simt si eu...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă