Scrise de noi > Articolele noastre

Strada copilariei

<< < (2/23) > >>

gabrel:
Copilaria mea

admin:
Mi-a placut ce am gasit in power point!

cameliagabriela:

--- Citat din: gabrel din Joi, 22 Aprilie 2010, 01:06 ---Copilaria mea

--- Terminare citat ---
si a mea

krissunu:
   Strada copilariei

Ma intorc in timp  cu  vreo 29 ani .  Si mi  se  deruleaza in fata ochilor, imagini ,..parca  vii ,..cu strada mea din copilarie .
    Ce vremuri ,..cand  nu  aveam  griji ,..ce  zarva ,..ce  chiuituri ,..pentru  ca nu deranjam pe nimeni ( asta in timpul zilei ,..toata lumea era la munca ).
     Chiar  din luna  martie se simtea  mirosul parfumat al primaverii . 
     Imi amintesc de  zilele frumoase: cand bateam  mingea pe  strada pietruita ,..cand  jucam sotronul,..vulturii si porumbeii,..tarile ,..iar dupa  ploaie cand  nu se  putea  batea  mingea,...jucam  flori,filme,fete,sau baieti .   
    In timpul verii ,..dupa  ploi torentiale ,..cand  santurile se  umpleau  cu  apa ,..ne  confectionam  barcute  din  hartie .
    La lasatul  intunericului ne  jucam  pititea . Cel mai  mult  ne  amuzam  cand  umpleam  un  ciorap cu  fan  si il trageam  cu  sfoara de-a latul  drumului speriind  lumea  care venea  de  la  srviciu,  la ore tarzii .
     Iarna ,..ne  trageam  cu saniile si  ne  bateam  cu  bulgari  de  zapada ! 

Timpul  este  trecator ,...dar  amintirile  sunt  vii ,...nu  se vor  uita  niciodata .

iulia17:
frumos...
bune si amintirile astea la ceva, ca acum vad ca nici iarna nu mai e ce a fost. despre primavara ce sa mai vorbesc, cred ca o sa vina doar citeva ore si pe urma vine direct vara.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă