Scrise de noi > Articolele noastre

Strada copilariei

<< < (21/23) > >>

Magdalena_`:
janet`, ce ti-am facut noi tie? vrem sa ne ascundem lacrimile, si tu, ce faci?

janeta:
off , dragele mele, nu am vrut sa va fac sa plangeti pentru ca nici nu aveti motiv sa o faceti : voi n-ati fost hoate de bani greu munciti .

cred , de fapt , ca am vrut sa arat minunatelor mame din voi ce poate simti un copil si cat de mult sufera atunci cand isi dezamageste parintele .

hai , gata , suflati-va nasul si treceti la alt subiect ca nu am chef de mucioase pe aci .

optimus sum:

janeta , mama , toti sau aproape toti am furat din casa la un moment dat sau am facut alte prostii ... nu generalizez , dar cei care au facut-o s-au regasit in cuvintele tale si nu pling nefericirea ta ci fiecare pe a lui...:P

fortuna777:
 cat de minunate sunt amintirile tale, draga janeta...nici nu stii cu cata placere le citesc :)

cu totii facem greseli in viata pe care mai devreme sau mai tarziu le regretam, dar important este sa gasim puterea sa ne iertam pe noi insine si sa mergem mai departe...
mama ta te-a iertat de mult...e vremea sa te ierti si tu pe tine insati  :)

admin:
Parintii isi iarta intotdeauna copiii. Si regreta pedepsele date. Iar gandul ca supararea lor ar putea afecta copilul, ii determina la iertare. Este in fiinta noastra de parinti sa trecem peste ceea ce fac rau, copiii. Si sa uitam. Bucuria de a fi parinte estompeaza orice reactie de suparare...
Minunate povestile tale Janeta! Sunt la Sibiel acum, am multa treaba, dar nu m-am abtinut sa nu citesc totul si apoi sa recitesc. Si m-ai impins sa scriu..."Vis". Daca nu iese ceva bine cu grupul pe care-l am intr-o ora...tu esti de vina!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă