Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Ai inteles conceptul Singles Camp? Daca mai ai intrebari, pune-le aici!
krondia:
--- Citat din: Caralex din Joi, 15 Aprilie 2021, 10:17 ---Buna ziua si multumesc pentru raspuns. Scuze ca revin asa tarziu dar ma descurc mai greu cu aplicatia. Ma voi uita pe programe. Poiana Narciselor si zona le cunosc. Mi-ar fi placut Clisura Dunarii dar acolo inteleg ca exista doar cazare in duble. Incerc sa gasesc programe cu activitati usoare sau medii. Deasemenea si cele in care este asigurat transportul la destinatie (de la Bucuresti). Multumesc si o zi buna.
--- Terminare citat ---
Bună @Caralex.
La excursia pe Clisura Dunării cazarea se face in căsuțe pentru două persoane dar poți întreba pe pagina dedicată excursiei dacă există cumva posibilitatea cazării în regim single.
E bine însă de știut că, la modul general, cazarea se face in camere duble sau twin, sunt putine cazurile in care se pot aloca camere single, mai ales în cazul grupurilor mici.
Mareea:
Hello, oameni frumosi! :love: U
Desi sunt inscrisa in acest club din anul 2016, e prima data cand scriu fara a avea nevoie de informatii suplimentare legate de vreo excursie / petrecere SC.
In ultimii 3 ani am participat la cca. 30 de evenimente SC (drumetii interne, excursii externe, vizite si petreceri tematice) si pot sa afirm ca acestea au avut o evolutie fireasca, in pas cu vremurile, si ca intre membrii clubului s-au legat adevarate PRIETENII, nu GASTI.
Mai cred ca sentimentele care ii incearca pe unii nu inseamna neaparat ADEVARURI, iar cei care se simt in afara GASTII ar trebui sa se autoanalizeze in oglinda si, ulterior, sa decida unde le este locul.
Eu am descoperit membri noi minunati, veseli si de GASCA (nu-mi place cuvantul, dar l-am preluat pt ca e la moda :P) care s-au integrat in grup si au apreciat atmosfera prietenoasa si relaxata din SC.
Sa ne vedem cu bine !!! *|*
costi31:
Gabriela dragă, suntem încă în 2024 , știu că tu vrei să vezi tot ca și mine dealtfel, dar nu poți pune presiune pe admin Gigi încă din noiembrie ce va fi în 2025 pt astea interne că ai tu program... Nu te supăra, sigur ești fata faină și vei înțelege de ce nu ai primit un răspuns , durează mult să organizezi ceva frumos , ghidușele se străduiesc să facă... Numai bine !
costi31:
Cris28, această agenție face un program premium adresat unui anumit profil de călători, dar chiar și așa dacă nu ar fi , nimeni la nici o agenție din lume nu îți poate da un program complet decât în momentul în care îl ceri , suntem în Noiembrie , sunt lansate câteva , urmează și altele , sigur vei găsi ceva care să îți placă :)
costi31:
La orice agenție vei merge ești tratat cu respect dragă Cris28 , nimeni nu se supără că tu ai preferințe, cu toții ne facem vacanțele și călătoriile de weekend așa cum dorim , unii cu prieteni , alții în căutarea lor , cert este că atunci când tragi linie la final să nu fii dezamăgită și să începi să cauți din nou o altă agenție de turism.
Aici se oferă doar un grup de prieteni !
Sper să faci parte din el macar o dată, după vii cu comentarii și altele , aici nu mulțimea face diferența...sper să înțelegi !
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă