Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Ai inteles conceptul Singles Camp? Daca mai ai intrebari, pune-le aici!

<< < (21/24) > >>

krondia:

--- Citat din: ioana.schiop din Duminică, 28 Martie 2021, 20:03 ---as dori si eu sa intreb pentru cei care nu pot ajunge la Bucuresti cu usurinta cum se procedeaza de obicei? Sunt de exemplu alti membrii din Timisoara si am putea calatori impreuna sau excursiile sunt flexibile si as putea zbura si din Budapesta de exemplu?
sper sa nu incalc regula ‘ fara nevoi speciale’ :)

--- Terminare citat ---

Din ce inteleg, te referi la actiunile externe.
Daca ai in vedere o anumita actiune, poti scrie direct pe pagina excursiei care te intereseaza sau sa trimiti un email agentiei.

ioana.schiop:
da, excursiile externe. Cea din Insulele Azore ma intereseaza. Initial am incercat sa postez intrebarea pe pagina din forum a excursiei dar parea ca nu am drepturi sa postez acolo.
O sa mai incerc
Multumesc

Caralex:
Buna ziua, m-am inscris de ceva timp in singles camp dar din pacate nu am avut oportunitatea de a participa la vreo actiune. Sper sa reusesc in curand. Am o intreabare: La toate actiunile cazarea este in camere duble/twin? Multumesc si o seara frumoasa

Rentzi:
Nu la toate, dar cel mai frcvent da. Sunt si actiuni la care este posibila cazarea in regim single. De obicei se comunica la inceputul prezentarii actiunii atunci cand sunt afisate tarifele.
Ca exemplu excursia de la Poiana Narciselor - https://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,3057.0.html
Excursia este in curand si mai sunt locuri - ai putea participa.

Caralex:
Buna ziua si multumesc pentru raspuns. Scuze ca revin asa tarziu dar ma descurc mai greu cu aplicatia. Ma voi uita pe programe. Poiana Narciselor si zona le cunosc. Mi-ar fi placut Clisura Dunarii dar acolo inteleg ca exista doar cazare in duble. Incerc sa gasesc programe cu activitati usoare sau medii. Deasemenea si cele in care este asigurat transportul la destinatie (de la Bucuresti). Multumesc si o zi buna.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă