Aici se discuta > Subiecte generale
Maxima zilei
luciamanta:
--- Citat din: wonderland din Duminică, 03 Iunie 2012, 20:13 ---Fără respirație și fără cuvinte! Așa am rămas după ce am citit textul. Acum că știm, ce vom face?
:hammer:
Multumesc, luciaamanta. Imi poti spune unde ai gasit slide-ul? Ai un link?
--- Terminare citat ---
:) Cu placere, wonderland. Nu as vrea sa se interpreteze intr-un mod nepotrivit, in sensul ca as face reclamă vreunui site; slide-ul respectiv exista pe un site de cultura, nu as dori sa il menţionez aici. Adresa mea de mail este: luciamanta@yahoo.com. Vorbim pe mail, te rog frumos. :flori:
wonderland:
Sigur, vorbim pe email. Dar, eu cred că, site-urile de cultură merită promovate. :kissing:
Și, pentru că, pe mine, obstacolele, mă provoacă, pana imi trimiti pe email, am descarcat ca jpeg :strong:
Si, ca sa fiu on topic:
Fiecare obstacol este şi o oportunitate potenţială şi te poate împiedica să ai succes doar dacă îi dai voie. autor necunoscut.
luciamanta:
--- Citat din: wonderland din Luni, 04 Iunie 2012, 08:23 ---Sigur, vorbim pe email. Dar, eu cred că, site-urile de cultură merită promovate. :kissing:
Și, pentru că, pe mine, obstacolele, mă provoacă, pana imi trimiti pe email, am descarcat ca jpeg :strong:
Si, ca sa fiu on topic:
Fiecare obstacol este şi o oportunitate potenţială şi te poate împiedica să ai succes doar dacă îi dai voie. autor necunoscut.
--- Terminare citat ---
Wonderland, citind maxima redata mai sus de tine, am inteles ca fiecare obsatacol este un frumos pas inainte, care ne propulseaza spre implinirea aspiratiilor noastre.
wonderland:
Da, cam așa. În traducere liberă: orice sut....e un pas înainte! ::) Eu cred în asta.
luciamanta:
"Arta este o aventură într-o lume necunoscută, care poate fi explorată doar de cei dispuşi să îşi asume riscurile". (definiţie de Mark Rothko)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă