Aici se discuta > Subiecte generale
Maxima zilei
NICOLAE:
Important este ca aici pe acest site eu unul nu ma simt exclus si nu am sa uit asa usor ce primire frumoasa mi ati facut......sa fac asa un tur ce mi vine in minte :Micaela,Aura,Gigi,Caroline,Bianca,Maria-a,Almi -Gabi,samd si toti de la Bran feb2012.
Guesswho:
Sa razi mult si des, sa castigi respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiiilor, sa obtii aprecierea criticilor corecti si sa induri tradarea prietenilor ipocriti, sa apreciezi ce este frumos si mai bun in fiecare, sa lasi in urma ta o lume un pic mai buna, fie printr-un copil, fie printr-o bucata de gradina sau printr-o conditie sociala imbunatatita, sa stii ca macar un suflet a respirat mai usor pentru ca ai trait tu. Asta inseamna ca ai reusit!"
Ralph Waldo Emerson
Caroline:
"Primul pas pe care trebuie sa il faci ca sa obtii tot ce vrei de la viata este acesta: Hotaraste-te ce vrei!" - Ben Stein
Guesswho:
Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca, ci sa inveti sa dansezi in ploaie! :)
wonderland:
--- Citat din: luciamanta din Marți, 29 Mai 2012, 08:40 ---
--- Terminare citat ---
Fără respirație și fără cuvinte! Așa am rămas după ce am citit textul. Acum că știm, ce vom face?
:hammer:
Multumesc, luciaamanta. Imi poti spune unde ai gasit slide-ul? Ai un link?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă