Aici se discuta > Subiecte generale
Maxima zilei
Guesswho:
--- Citat din: Caroline din Vineri, 16 Noiembrie 2012, 10:52 ---"Fericirea vine intr-un milion de forme - ca si arta.
Avem nevoie de marea, unica si nesfarsita - dragoste, prietenie,realizare, muzica si descoperire.
Dar avem nevoie si de marunta si prosteasca : intalnire cu Stan si Bran, de ploaia din fereastra, de pisicile cocotate in pat, ciupercile din gradina, curcubeele duble, de luminile care se sting intr-o camera si de suspinul draperiei care se ridica, de painea coapta in casa.
Si de lumina lunii pe pajiste, de cartea mult cautata si gasita, de stele, de vorba dentistului ,, Totul e in regula " .
De toate acele lucruri care-ti inalta inima si transforma cea mai posomorata zi intr-una pe care merita s-o traiesti."
Helen Exley
--- Terminare citat ---
frumos spus O0
Guesswho:
"Mami, tu stii ca fetele se transforma in babe?" ...e semnata de fii-meu :giggle:
Caroline:
;D Tare! :thumbup: Cred ca intuieste vremurile in care tu n-o sa mai fi fii "fata lui" frumoasa si ar vrea tinerete fara batranete si viata fara de moarte pentru tine. :giggle:
Guesswho:
micutul meu percepe, la nivelul lui, de cativa anisori, realitatea...e tare nostim, scoate niste "perle" :giggle:
i-am spulberat imaginea de "cosanzeana" pe care o are despre mine si i-am zis ca si eu ma voi transforma (sper sa nu ajung ca baba din Titanic, imaginea ei pe puntea vaporului e o imagine care m-a marcat ;D. prefer sa mor tanara decat sa ajung asa...), dar el mi-a spus ca intotdeauna eu voi fi frumoasa lui...ma topeste cu vorbele astea, stiu ca e sincer, de el nu ma indoiesc :smitten:
ioanam:
"Nu poti sa-l iubesti pe Dumnezeu fara sa iubesti oamenii" Arhiepiscopul Tomisului (azi, intr-o emisiune TV)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă