Aici se discuta > Subiecte generale
Maxima zilei
iana:
--- Citat din: Guesswho din Duminică, 18 Noiembrie 2012, 20:26 ---micutul meu percepe, la nivelul lui, de cativa anisori, realitatea...e tare nostim, scoate niste "perle" :giggle:
i-am spulberat imaginea de "cosanzeana" pe care o are despre mine si i-am zis ca si eu ma voi transforma (sper sa nu ajung ca baba din Titanic, imaginea ei pe puntea vaporului e o imagine care m-a marcat ;D. prefer sa mor tanara decat sa ajung asa...), dar el mi-a spus ca intotdeauna eu voi fi frumoasa lui...ma topeste cu vorbele astea, stiu ca e sincer, de el nu ma indoiesc :smitten:
--- Terminare citat ---
Ti-a spus ca vrea sa se insoare cu tine, cand va fi mare? Daca nu inca, iti va spune in curand. Se pare ca toti baietii trec prin faza aceasta. Cand i-am explicat ca nu se poate, a acceptat refuzul meu, dar m-a rugat ca macar sa dorm cu el. Si cand a aflat ca nici acest lucru nu va fi posibil, m-a rugat ca macar in dulap sa ma culc. :)
Si-mi mai amintesc ca atunci cand avea 6 ani, i-am cerut sa faca ceva si a rezuzat. I-am spus atunci ca sunt parintele lui si ca trebuie sa ma asculte. Taica-meu, bunic bland, mi-a spus sa las copilul in pace. Si fiu-meu a avut atunci o replica pe care mi-amintesc dupa atatia ani: "Si bunu este parintele tau si tu trebuie sa-l asculti" ???
Caroline:
::)
steliana:
"unele lucruri sunt atat de serioase incat trebuie sa razi de ele" - niels born
iulia Coros:
"Soarele rasare pentru sufletul florilor si apune pentru patimile omului." J.Krishnamurti
Nicoleta Bucuresti:
Computerele sunt niste instrumente minunate pentru realizarea visurilor noastre, insa nici un aparat nu poate inlocui stralucirea sufletului, a compasiunii, a iubirii si a intelegerii umane.
(Sir Louise Gerstner)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă