Aici se discuta > Subiecte generale
Maxima zilei
Caroline:
Apropos de discutiile precendente de pe-aici, ar fi o "maxima" la ordinea zilei:
Refuzul de a alege este tot o alegere, sau: Cand doi se bat, al treilea castiga.
NICOLAE:
--- Citat din: Caroline din Duminică, 08 Iulie 2012, 15:32 ---Apropos de discutiile precendente de pe-aici, ar fi o "maxima" la ordinea zilei:
Refuzul de a alege este tot o alegere, sau: Cand doi se bat, al treilea castiga.
--- Terminare citat ---
Si cine crezi ca ar fi al treilea la situatia data,ma rog?
Caroline:
Pai nu ai vazut ce titreaza OTV, mai nou? "Am scapat de Basescu. Cum facem sa scapam de Crin si de Ponta?" :strambatura: Cum? Simplu! Ii lasa sa-si rupa si ei gatu' pana la alegeri... :) - nu e parerea mea, ca eu nu ma uit la politica, dar asta se "aude" prin targ de la membrii PP-DD. Cre'ca ar trebui sa se inventeze un nou tip de buletin de vot, gen grila:
a) X
b) Y
c) Z
d) Niciuna din variantele de mai sus.
NICOLAE:
--- Citat din: Caroline din Duminică, 08 Iulie 2012, 16:13 ---Pai nu ai vazut ce titreaza OTV, mai nou? "Am scapat de Basescu. Cum facem sa scapam de Crin si de Ponta?" :strambatura: Cum? Simplu! Ii lasa sa-si rupa si ei gatu' pana la alegeri... :) - nu e parerea mea, ca eu nu ma uit la politica, dar asta se "aude" prin targ de la membrii PP-DD. Cre'ca ar trebui sa se inventeze un nou tip de buletin de vot, gen grila:
a) X
b) Y
c) Z
d) Niciuna din variantele de mai sus.
--- Terminare citat ---
...o fi ,si cum arata profilul unui membru PPDD? sau macar a unei membre :)?
NICOLAE:
...imi pare rau ca trebuie sa va stric ziua....:)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă