Aici se discuta > Subiecte generale
Maxima zilei
adda:
La un moment dat am avut impresia ca am nimerit la vreun talk show politic :)
Asa ca am stat cuminte in banca mea ca erau prea incinse discutiile pe aici si pana imi spuneam si eu parea mai apareau 10posturi :giggle: (glumesc, eu m-am lasat de politica) :)
bit:
Da` de bataie? :coolsmiley:
...te-ai lasat?
(de luat bataie :giggle:, am uitat sa mentionez :P)
adda:
Nuuu...nu scapi tu asa usor :P
NICOLAE:
--- Citat din: nickyblu din Duminică, 08 Iulie 2012, 12:42 ---. Atata timp cat noi inventam toate formele posibile de a nu plati impozitele nu avem cum sa asteptam sa se mareasca salariile. Ultima chestie pe care am auzit-o este sa-ti faci vila si sa lasi o camera neterminata ca sa o poti lungi la infinit cu inregistrarea la fisc. Sunt nenumarate exemple. Nu mai vorbesc de unii care au datorii uriase de ani de zile. Sau altii care ies la pensie in mod fraudulos si cate si mai cate. De unde vrei sa vina alesi care sa gandeasca altfel? Din Africa?
Asta e, pana nu ne schimbam ca mentalitate o sa avem alesi la fel ca si noi.
--- Terminare citat ---
...apropos suntem off topic ,ai sesizat foarte bine nickyblu ,toti am face la fel,de altfel eu aici nu pe basescu il apar ci JUSTITIA pt ca omul are in instinct sa fure ,poate la noi romanii e calitatea primordiala dar se poate indrepta din legi,si educatie dar cum spunea brucan mai tb sa tereaca o generatie ,eu zic doua :))
micaela:
da, aici nu-i vorba de persoane ci de "cadru", numai ca daca acest "cadru" ajunge la dispozitia unor infami, si nu se mai respecta nimica....
gata. ma apuc de treaba. va pupez si va doresc o zi merveilloza.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă