Autor Subiect: Paradisul pasarilor: Delta Dunarii 27 august – 31 august 2013  (Citit de 67095 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline andro_cd

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
Re: Paradisul pasarilor: Delta Dunarii 27 august – 31 august 2013
« Răspuns #135 : Luni, 19 August 2013, 21:46 »
unde pot lasa masina in bucuresti pe durata excursiei?

Chiar n-are nimeni vreo sugestie?

silviu

• Vizitator
« Răspuns #136 : Luni, 19 August 2013, 21:52 »
poti lasa masina in parcarea de la AFI Palace Cotroceni.

Offline Plusar

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 376
« Răspuns #137 : Marți, 20 August 2013, 10:45 »
Andro , banuiesc ca ai cautat pe Google si nu ai gasit nimic clar referitor la aceasta chestiune a parcarii ... cum Danavatul este ultima localitate din Delta in care se poate ajunge cu masina banuiesc ca nu va fi o problema parcarea.
Vad ca sunt o gramada de pensiuni in zona care ofera locuri de parcare la clienti asa ca ia in calcul un tarif de 10 lei / zi ca sa-ti lasi masina la una din ele in curte sau chiar la un localnic care ar putea sa ia 5 lei / zi.
Daca ai o masina mai veche de 7/8 ani poti s-o lasi in zona pontonului si sa vorbesti cu pontonierul (daca exista vreo unul) sa se mai uite la ea contra unui pachet de tigari.
Symbolul meu l-as fi lasat intr-un loc aglomerat ... in fata bisericii sa zicem ?  :worthy:

Offline otiliamano

• Full Member
  • Mesaje postate: 103
  • eu ... cu bune si rele ....
« Răspuns #138 : Marți, 20 August 2013, 10:57 »
Andro inteleg ca vreoi sa lasi masina in Bucuresti in apropiere de Agip? Putem sa o lasam la mine la bloc. A mai lasat-o acolo si Cristina din Ploiesti cand am plecat la Cozia si a fost ok. Ma poti contacta la nr. 0756088018 si ne auzim sa stabilim. Eu stau in apropiere de Agip.

Offline Plusar

• Sr. Member
« Răspuns #139 : Marți, 20 August 2013, 11:03 »
ahh, in Bucuresti ? ce-o fi fost in ceaiul pe care l-am baut de dimineata ?  :oops:

Offline andro_cd

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
« Răspuns #140 : Marți, 20 August 2013, 12:39 »
da, la bucuresti ma refeream :)

Offline ingrid

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 40
« Răspuns #141 : Marți, 20 August 2013, 14:42 »
Pentru apa-fructe-dulciuri etc ne opream, de obicei, la Lidl-ul de la intrarea in Tulcea... Dar trebuie sa fie magazine si in sat - in Dunavatul de Jos; anul trecut ne-am mai luat una-alta de prin Crisan...
Vad ca pe site-ul pensiunii Delta, unde vom sta anul asta, scrie ca "exista posibilitatea servirii si a altor preparate specifice bucatariei romanesti" - cred ca au scris asta pentru cei care nu vor sa manance numai preparate pe baza de peste...

Ieri, in timp ce cautam un sezlong liber intr-un strand, ma gandeam ca pentru plaja (salbatica) Perisori, unde nu exista sezlonguri, o sa avem nevoie de un cearceaf, o rogojina de plaja, ceva... ca sa nu punem prosopul direct pe nisip...

Multumesc pentru informatii. M-am linistit.  :)

Offline mariana04

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 10
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #142 : Marți, 20 August 2013, 16:36 »
Azi am fost in recunoastere pana la Agip Pacii, asta asa ca sa-mi fie mai usor in dimineata plecarii. Cum locuiesc in zona Obor si nu cunosc deloc zona Militari, am zis sa dau o fuga pe acolo sa vad cum se ajunge. In concluzie am descoperit Agip Pacii un pic mai sus de intrarea la metrou, vis-a-vis de autogara Militari.

Hei, voi cei cu vechime in SC imi puteti confirma daca este corecta informatia mea? La "Agip Pacii" nimeni nu stia nimic despre "Bon Voyage" nici in peco nici in afara lui. Am intrebat si niste soferi care erau in spatele agip-ul si care faceu curse pana la Pitesti.

Pentru drum ceva recomandari pana la Tulcea? Apa, sandwichiuri, etc..... sau se fac popasuri pentru cumparaturi?

Parca as pleca pentru prima data , dar cum am inteles ca facem cam 6 (sase) ore pana acolo .......... cat mai multe informatii, cu atat mai bine.

Multumesc.

Offline otiliamano

• Full Member
  • Mesaje postate: 103
  • eu ... cu bune si rele ....
« Răspuns #143 : Marți, 20 August 2013, 16:39 »
acolo este. Poti ajunge de la obor cu metroul sau cu troleibuzul 66 si apoi 61 sau 62.  ;)

Offline simona_v1

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 19
« Răspuns #144 : Marți, 20 August 2013, 18:44 »
Pentru Ingrid si Natalya:

Intentionez sa iau trenul Suceava-Bucuresti-Nord, circula unul pe la ora 2.00 dimineata si ajunge pe la 7.00 in Bucuresti. Ma voi interesa asupra orei exacte.

Offline danna n.

• Full Member
  • Mesaje postate: 171
« Răspuns #145 : Marți, 20 August 2013, 20:50 »
Hei, voi cei cu vechime in SC imi puteti confirma daca este corecta informatia mea? La "Agip Pacii" nimeni nu stia nimic despre "Bon Voyage" nici in peco nici in afara lui. Am intrebat si niste soferi care erau in spatele agip-ul si care faceu curse pana la Pitesti.

Pentru drum ceva recomandari pana la Tulcea? Apa, sandwichiuri, etc..... sau se fac popasuri pentru cumparaturi?

Ai nimerit foarte bine, Mariana. De acolo s-a plecat si in alte excursii, dar cei de la peco nu stiu de noi, nu e decat un punct de intalnire stabilit de Gigi astfel incat sa fie langa metrou si la iesirea din Bucuresti.

Cat despre recomandari, a scris intr-o postare mai sus mari_a foarte bine. Sa nu uiti sa pui in bagaje voia buna si  *|* :dance:

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #146 : Marți, 20 August 2013, 21:03 »
La "Agip Pacii" nimeni nu stia nimic despre "Bon Voyage" nici in peco nici in afara lui. Am intrebat si niste soferi care erau in spatele agip-ul si care faceu curse pana la Pitesti.

wow :)Indraznesc să presupun că ai avut nevoie să te asiguri că totul e ...real.

Dacă te ajută, crede-ne pe cuvânt. E real și minunat. Nu ai de ce sa-ți faci griji :kissing:
oricum am văzut că ti-a răspuns danna :), e un loc de întâlnire, microbuzul e închiriat de la o firmă.
As, mai adauga că Bon Voyage e o agentie de turism, bașca, din Sibiu, nu o firmă de transport.

ahh, in Bucuresti ? ce-o fi fost in ceaiul pe care l-am baut de dimineata ?  :oops:

Ți-o fi scăpat niște porto, Plusar :angel:
Salut, ti-am simtit lipsa în Maramureș. Deși, n-am rămas agățată pe nici o piatra :2funny:
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline Plusar

• Sr. Member
« Răspuns #147 : Marți, 20 August 2013, 22:06 »
de acum de cate ori ramai blocata pe cate un versant te vei gandi la mine !  :blush:

LiaV

• Vizitator
« Răspuns #148 : Miercuri, 21 August 2013, 00:18 »
Acum, gândindu-mă la cum să ajung la Tulcea, am observat că în preţ este inclus şi transportul din Bucureşti până în Dunovăţ. Cum eu am plătit integral tot, renunţ la ideea de a merge cu maşina până la tine în Sibiu, Gigi. Voi veni cu trenul până în Bucureşti. Rămâne doar să ne comunici ora şi locul de unde pleacă microbuzul.
Te rog, aşadar, să mă înscrii pe lista celor care pleacă din Bucureşti.
Mersi  :)

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #149 : Miercuri, 21 August 2013, 08:25 »
Asta incercam sa-ti explic in MM... ::) Ca transportul Bucuresti - Dunavat este gratuit, dar tu imi spuneai ca pe CFR nu platesti nimic si ai tren pana la Tulcea, de unde poti fi preluata...Te-am trecut pe lista acum, pe ultima suta....