Autor Subiect: Paradisul pasarilor: Delta Dunarii 27 august – 31 august 2013  (Citit de 67055 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline frezya

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 53
  • Bine ai venit in grupul nostru!
Re: Paradisul pasarilor: Delta Dunarii 27 august – 31 august 2013
« Răspuns #165 : Miercuri, 28 August 2013, 16:55 »

Celor care ati plecat in Delta Dunarii ,va urez "Distractie placuta!" si conditii meteo favorabile, pentru o excursie de vis. :)

silviu

• Vizitator
« Răspuns #166 : Joi, 29 August 2013, 16:46 »
fire intinse si zbuciumate! care-mi aduci un caras, un crapcean, un biban...? ??? hai, ca va fac o saramura :)

Offline liliana m

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 13
« Răspuns #167 : Vineri, 30 August 2013, 09:30 »
si eu fac un mujdei de usturoi bun-bun-bun  :) ....
care vine cu mamaliga ?
 ::)

Offline noiembrie

• Hero Member
  • Mesaje postate: 759
« Răspuns #168 : Vineri, 30 August 2013, 16:34 »
Acum ceva vreme, cand oamenii apreciau mai mult natura decat banii,undeva in Delta,
dupa ce mancasem felurite meniuri cu peste,mi-am dorit cel mai mult o lamaie...asa ca nu
le uitati acasa...!Admir prin ochii vostri, asfintitul pe ape, printre salcii...

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #169 : Vineri, 30 August 2013, 21:08 »
si eu fac un mujdei de usturoi bun-bun-bun  :) ....
care vine cu mamaliga ?
 ::)

Io vin cu mămăliga. Dar cu vinul cine vine? :whistle:
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #170 : Sâmbătă, 31 August 2013, 07:46 »
Nuferi, egrete, lebede, batlani, roiuri de pelicani.
.Toate au ramas in urma...In doua ore o sa fim din nou pe asfalt. Si iar o sa apara betoanele citadine...Imi pare atat de rau ca zilele urmatoare nu voi putea rasfoi, asa cum imi place dupa cate o actiune, sa revad locurile si pe voi...O sa fiu departe in celalalt capat al continentului...Dar la toamna, am sa reiau pe indelete fiecare poza, amintindu-mi cu drag de clipele petrecute cu voi. Am sa scriu atunci tot ce am simtit cand priveam din barca la minunatiile ascunse in marea de trestie...Va imbratisez pe toti cei care ati fost la Dunavat... :giggle:

Offline Plusar

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 376
« Răspuns #171 : Sâmbătă, 31 August 2013, 12:57 »
da, da , chiar te rog frumos sa lasi in urma flora si fauna deltaica si sa ne focusam pe Spania !  :police:

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #172 : Sâmbătă, 31 August 2013, 13:39 »
dragutul, grijuliul si altruistul de tine. :whistle:

Lasă oamenii să se bucure până la capăt de ultimele clipe în Deltă, si apoi să ne ofere și nouă ceva imagini, impresii.
 :flori:
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #173 : Duminică, 01 Septembrie 2013, 08:04 »
Am transmis aseara, tarziu, prin wetransfer, de pe office@sibiel.eu, doua foldere: unul contine pozele facute de mine si unul lista cu participanti. Le puteti descarca, le gasiti acolo timp de 30 zile.

Offline natalya

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 54
  • Momentul prezent este tot ceea ce avem
« Răspuns #174 : Duminică, 01 Septembrie 2013, 15:56 »
Imi spune va rog cineva cum e cu wetransfer-ul.? Undeva cred ca am vazut ceva scris, dar nu mai gasesc.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #175 : Duminică, 01 Septembrie 2013, 16:12 »
Intra pe www.wetransfer.com. Adauga impachetate winrar folderele pe care doresti sa le transferi. Trece adresele de Email spre care doresti sa plece link-ul de download, asta la Friend si jos pune adresa ta. Va dura un pic pana se upload-eaza folderul, asta functie de dimensiune. Wetransfer va transmite un link Download, catre adresele de Email pe care le-ai trecut, la destinatari. Este foarte simplu.

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #176 : Duminică, 01 Septembrie 2013, 17:16 »
Am trimis si eu catre voi fotografiile facute de mine ( tot prin wetransfer !!!). Sper sa va placa.  :)
Peisajele vazute acolo, in “tara” apelor pe mine m-au impresionat. Aseara am stat pana tarziu si am rasfoit fotografiile.  Vroiam sa mai simt vantul care batea pe canale si goana salupelor. Sa aud fosnetul stufului si sa vad pasarile '"zbughind-o" dintre trestii.  :giggle:

Offline natalya

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #177 : Duminică, 01 Septembrie 2013, 17:27 »
Intra pe www.wetransfer.com. Adauga impachetate winrar folderele pe care doresti sa le transferi. Trece adresele de Email spre care doresti sa plece link-ul de download, asta la Friend si jos pune adresa ta. Va dura un pic pana se upload-eaza folderul, asta functie de dimensiune. Wetransfer va transmite un link Download, catre adresele de Email pe care le-ai trecut, la destinatari. Este foarte simplu.

Multumesc mult. Nu stiu cand aveti timp sa mai si raspundeti. Am descarcat, impachetat si am transmis prin wetransfer pe emailul meu pentru verificare. A mers. Problema e ca nu am primit nimic de la d-vostra. Nici de la Gabi. Mai scriu emailul meu, desi l-am verificat pe lista d-voastra si era corect - lianeamtu61@yahoo.ro

Offline danna n.

• Full Member
  • Mesaje postate: 171
« Răspuns #178 : Duminică, 01 Septembrie 2013, 17:32 »
lia, eu am trimis pozele la adresa data de gigi: lia.neamtu@eon-romania.ro. Acum mai trimit si pe adresa pe care ai postat-o aici. O0

Offline natalya

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #179 : Duminică, 01 Septembrie 2013, 17:41 »
Multumesc, Acum inteleg unde era baiul. E adresa de la serviciu. Era incurcatura cu ".com/.ro" de care iti spuneam. Samisa mi-a cerut alta adresa care sa functioneze si i-am dat-o pe cea de serviciu. Si se pare ca aceea a ramas in evidente. Gabi, iti doresc sa te faci bine repede.