Hai!

Eu zic sa numai stai pe ganduri, sun-o pe Samiza, pana marti inca mai ai timp...

Sa-ti spun drept, si eu as mai fi mers inca o data in Adriatica! E o excursie superba, cu mare, cu munte, cu orase, cu tot ce vrei.... Numai cand ma gandesc la verdele-smarald al lacului Bled, la vernilul Plitvice-lui, la albastrul-cerneala al Adriaticii, la bella Italia, la Opatja...
Anul trecut, din Adriatica am "sarit" direct in... Delta!

Mi se pare ca numai o zi am avut intre ele... Anul asta mi-am cam incurcat planurile de concediu (si eu cu manuta/nehotararea mea, si fiica-mea, si serviciul...) si m-am hotarat tarziu pentru Delta, dar am avut noroc - s-au retras niste persoane si ne-am putut inscrie pe ultima suta de metri si eu si Alexandra. De-aia zic: sun-o pe Samiza!

Excursia in Delta se face in fiecare an in alt loc, iar in sud, pe bratul Sf.Gheorghe, n-am fost niciodata... O plimbare printre trestii/nuferi, o baie in apa marii acolo unde se amesteca cu Dunarea, pestele gatit "ca la mama lor acasa", o repriza (doua-sapte-noua

) de dans si voie buna cu prietenii... nu pot decat sa... alunge monotonia si stresul!

In perioada asta la Sf.Gheorghe e festivalul de film "Anonimul", unde-mi doresc de ani buni sa ajung, dar n-a fost sa fie... Dar nu-i timpul pierdut! O alta "dorinta ascunsa"

a mea e sa mai ajung o data la Tusnad, la un festival al maghiarilor care se desfasoara anual, prin luna iulie ... Desi nu stiu o boaba ungureste

, m-am nimerit intr-un an pe-acolo si e o atmosfera fantastica!
Pfoai, cat am scris! O fi din cauza ca forumul mi se deschide numai putzinel dimineata? Nu inteleg ce are de o ia razna pe la pranz... O fi de la "aglomerarea" retelei? Dar nu face asa cu nici un alt site si n-a facut asa niciodata de cand am net de la rcs/rds... Poate trebuie sa setez eu ceva pe-aici, dar nu ma pricep... Oricum, e rau fara forum seara... sunt ca un copil caruia i s-au ascuns dulciurile!