Autor Subiect: Paradisul pasarilor: Delta Dunarii 27 august – 31 august 2013  (Citit de 67074 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

lucian75

• Vizitator
Re: Paradisul pasarilor: Delta Dunarii 27 august – 31 august 2013
« Răspuns #105 : Joi, 08 August 2013, 15:41 »
Bune si la reumatism, eventual. oO :strambatura:

da daaaa,vedeti avantaje se tot gasesc... :giggle:

Offline Ana Maria

• Full Member
  • Mesaje postate: 103
  • Collect moments, not things!
« Răspuns #106 : Joi, 08 August 2013, 15:49 »

Oare ajungem sa vizitam si padurea Letea?  ::)

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #107 : Joi, 08 August 2013, 16:33 »
Padurea Letea este muuuuult in nord. Este, practic, in nord-estul Deltei, mult mai sus de canalul Sulina. Noi acum o sa fim la sud, cumva "sub" canalul Sf.Gheorghe. Dunavatul de Jos este... jos  :) , mai aproape de Murighiol...
http://www.info-delta.ro/delta-dunarii-17/padurea-letea--120.html

(LE: pfoai, ce mai explicatii savante am dat!  ;D   am vrut sa zic ca e f.departe!)

Offline adda

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1326
« Răspuns #108 : Vineri, 09 August 2013, 22:04 »
 Maria..nu ratezi nici anul asta Delta, ce fain. As mai merge si eu o data. La Gura Portitei a fost superb, dar si la Perisori vad ca  e la fel de frumos.

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #109 : Sâmbătă, 10 August 2013, 07:19 »
Hai!  :D   Eu zic sa numai stai pe ganduri, sun-o pe Samiza, pana marti inca mai ai timp...  :)
Sa-ti spun drept, si eu as mai fi mers inca o data in Adriatica! E o excursie superba, cu mare, cu munte, cu orase, cu tot ce vrei.... Numai cand ma gandesc la verdele-smarald al lacului Bled, la vernilul Plitvice-lui, la albastrul-cerneala al Adriaticii, la bella Italia, la Opatja...   :smitten:
Anul trecut, din Adriatica am "sarit" direct in... Delta!  :D Mi se pare ca numai o zi am avut intre ele... Anul asta mi-am cam incurcat planurile de concediu (si eu cu manuta/nehotararea mea, si fiica-mea, si serviciul...) si m-am hotarat tarziu pentru Delta, dar am avut noroc - s-au retras niste persoane si ne-am putut inscrie pe ultima suta de metri si eu si Alexandra. De-aia zic: sun-o pe Samiza!  :D
Excursia in Delta se face in fiecare an in alt loc, iar in sud, pe bratul Sf.Gheorghe, n-am fost niciodata... O plimbare printre trestii/nuferi, o baie in apa marii acolo unde se amesteca cu Dunarea, pestele gatit "ca la mama lor acasa", o repriza (doua-sapte-noua  :D ) de dans si voie buna cu prietenii... nu pot decat sa... alunge monotonia si stresul!  :)
In perioada asta la Sf.Gheorghe e festivalul de film "Anonimul", unde-mi doresc de ani buni sa ajung, dar n-a fost sa fie... Dar nu-i timpul pierdut! O alta "dorinta ascunsa"  ::)  a mea e sa mai ajung o data la Tusnad, la un festival al maghiarilor care se desfasoara anual, prin luna iulie ... Desi nu stiu o boaba ungureste   :D  , m-am nimerit intr-un an pe-acolo si e o atmosfera fantastica!

Pfoai, cat am scris! O fi din cauza ca forumul mi se deschide numai putzinel dimineata? Nu inteleg ce are de o ia razna pe la pranz... O fi de la "aglomerarea" retelei? Dar nu face asa cu nici un alt site si n-a facut asa niciodata de cand am net de la rcs/rds... Poate trebuie sa setez eu ceva pe-aici, dar nu ma pricep... Oricum, e rau fara forum seara... sunt ca un copil caruia i s-au ascuns dulciurile!  :(

Offline adda

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1326
« Răspuns #110 : Sâmbătă, 10 August 2013, 07:51 »
Neata! Azi sunt matinala desi as mai fi putut sa dorm, da nu mai am somn ca sunt cu gandul la Adriatica :D
Maria, as vrea eu sa pot sa vin, dar din pacate dupa ce ma intorc din Adriatica nu mai pot sa-mi iau concediu, trebuie sa ma duc la munca.... :( asta e, data viitoare poate :D
Sunt convinsa ca o sa va distrati si o sa fie foarte fain.

Si sa stii ca si eu patesc ca si tine cu PC ul si am tot net de la rds, zilele trecute nu am apucat sa-l deschid dimineata sa vad daca merge ca plecam la munca, dar dupa-masa cand eram acasa si seara nu mergea, acum vad ca merge si la mine. Eu mai intram de pe telefon seara.

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #111 : Sâmbătă, 10 August 2013, 08:07 »
Drum bun in Adriatica si... sa faceti multe poze! Si sa le vedem si noi!  :D 

Si, ca sa nu fiu off topic... Uite ca nu numai marmota inveleste ciocolata!  ;D

Mmmmm... miamiiii.... as manca peste cu orice!  :D

Offline natalya

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 54
  • Momentul prezent este tot ceea ce avem
delta dunarii
« Răspuns #112 : Luni, 12 August 2013, 00:26 »
M-am inscris din prima la aceasta actiune. Merg pentru prima data in Delta, visez de mult sa ajung acolo. Locatia arata super, o balaceala seara in piscina dupa o zi de hoinarit... immm... ce poate fi mai relaxant. Si asa oameni faini! Si cu asa un "admin" dedicat,  totul f.bine organizat, ce poti sa-ti mai doresti? Abia astept sa va cunosc!

Offline mariana04

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 10
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #113 : Luni, 12 August 2013, 14:01 »
Si eu sunt la fel ca tine Natalya, prima data in Delta si tot prima data cu SC. Incerc pe cat posibil sa nu mai visez cu ochii deschisi, dar tot ma trezesc cu gandurile pe acolo. Asa ca nu esti singura. Oricum sunt tot mai nerabdatoare sa cunosc locurile si pe voi toti.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #114 : Luni, 12 August 2013, 16:47 »
Am sa ma intorc in tara cand vor mai fi doar doua zile...asa ca va trebui sa recapitulam.

Plecarea celor doua microbuze:

Transportul de la Bucuresti in Delta este inclus in tarif. Microbuzul pleaca de la AGIP Pacii, ora 9.00. Numarul: AG 40 MYO
Soferul: Lazar Gheorghe 0721 513722

Microbuzul are 18 locuri, iar lista de inscriere este:

1. Otiliamano - eventual inlocuitor?
2. Danna n.
3. Lia N. -Iasi
4. Mihaela L.
5. Ana Maria C.
6. Ingrid Gabriela C.
7. H. Mariana
8. Ana Maria T.
9. A Codrin 
10. Simona V
11. Gabi A
12. Elena D
13. Cristina C
14. Alexandru Maria Daniela
15. Bucur Jenica                                                                       
16. B.Paraschiva                                                                         
17. Lia Voinea
18. T Aurelia

Locurile sunt integral ocupate in acest moment.

Asa cum am explicat transportul de la Bucuresti la Dunavat este inclus, iar de la Sibiu - Bucuresti vom imparti pretul pe motorina consumata intre cei care mergem cu acesta (cca 550 RON).
Plecarea din Sibiu: 4.30, Hotel IBIS. Telefonul meu: 0745106501

Pana cum sunt inscrisi la microbuzul Sibiu - Bucuresti si in continuare Bucuresti - Dunavat
1. Daniela B - din Sibiu
2. Adela V. - din Bucuresti
3. Alexandra S. - din Bucuresti
4. Maria M. - din Bucuresti                                                                           
5.Maria S - din Pitesti                                                                 
6.Alin Stanciu - din Pitesti
7. Cindea Gigi - din Sibiu                                                           
8. Gabi B din Sibiu

Pt microbuzul de Sibiu nu mai sunt locuri.

Offline briana

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 34
« Răspuns #115 : Marți, 13 August 2013, 13:57 »
Din Bucuresti, Gigi. Daca e vreo probl. plec cu cel din Bucuresti pt ca am vazut ca mai sunt locuri.

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #116 : Marți, 13 August 2013, 17:59 »

Un fotograf profesionist a facut o expeditie in Delta in iunie si a pus pe facebook peste 250 de poze cu tot pasaretul care misuna pe-acolo... O frumusete, nici n-am stiut ce sa aleg! Daca aveti timp, uitati-va aici: https://www.facebook.com/Dragos.Stoica.Photographer/media_set?set=a.416522788468274.1073741863.100003316701134&type=1

Offline danna n.

• Full Member
  • Mesaje postate: 171
« Răspuns #117 : Marți, 13 August 2013, 18:47 »
Marie, m-au innebunit pozele alea... ::) abia astept... :yeah:

Offline Tinatana

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 10
  • Hello, young lovers!
« Răspuns #118 : Marți, 13 August 2013, 20:40 »

Un fotograf profesionist a facut o expeditie in Delta in iunie si a pus pe facebook peste 250 de poze cu tot pasaretul care misuna pe-acolo...

Adevarat, minunate poze.
Sigur, o sa facem si noi poze, dar nu ies la fel daca nu ai si un aparat foto performant.
Sper totusi sa aiba cineva din grup si sa ne salveze onoarea!

lucian75

• Vizitator
« Răspuns #119 : Marți, 13 August 2013, 22:23 »
Sa nu uitam totusi ca in afara de un aparat foto performant mai este nevoie si de multa rabdare...de multe ori contand foarte mult si sa fi la locul si timpul potrivit :)