Acum am incheiat discutia cu administratorul Pensiunii Delta Dunavatul de Jos, acolo unde vom fi cazati. Nu stiu daca am postat informatia asta, se pare ca nu....

. Link-ul catre pagina oficiala este:
http://www.pensiunea-delta.ro/ Puteti acolo vedea acolo o galerie de imagini cu locul in care vom sta...

Discutia am avut-o referitor la excursiile pe care le vom organiza in zona. Prima intrebare a fost referitoare la posibilitatea de a pleca de acolo
pe apa pana la Portita. Este posibil, se face ceva mai mult, dar mi-a dat aceiasi explicatie pe care am postat-o si eu ieri: Razelm-ul este imprevizibil si pot fi valuri care sa scuture barca...El ne-a recomandat mult sa mergem la
Perisori, este o plaja salbatica, imi spunea ca e un peisaj fantastic acolo, e undeva in spatele insulei Sacaliu. Pana la Sacaliu se poate pleca in convoi de 5 barci si in treisferturi de ora se ajunge pe litoral. Cred ca este solutia mai buna, nu piedem mult timp si daca este asa cum spune, e cam acelasi lucru ca si la Portita.
Pt una dintre celelelalte zile ne propune o excursie cu cataramanul, are promisiunea ca mai primeste in chirie unul si atunci poate sa imbarce tot grupul. In cataraman se circula foarte comod, ai loc sa te ridici, sa faci chiar si plaja. Dezavantajul este ca nu poti intra pe canalele inguste, acolo unde este mai salbatic. Dar lucrul acela il putem face in cealalta zi, cu barcile cu motor ale localnicilor, care si cunosc foarte bine zona si stiu sa se strecoare printre grinduri.
Oricum in prima seara acolo vom povesti si vom decide in fiecare zi ce o sa facem...Mai e un pic si ajungem din nou la ...pelicani!

Va las acum, alerg spre microbuz, mai e un pic si apare la Sibiu. Din MM plec in Adriatica dupa cum stiti, dar printre ele am sa mai intru sa vad daca sunt intrebari, probleme etc....