Autor Subiect: Paradisul pasarilor: Delta Dunarii 27 august – 31 august 2013  (Citit de 67183 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

lucian75

• Vizitator
Re: Paradisul pasarilor: Delta Dunarii 27 august – 31 august 2013
« Răspuns #90 : Marți, 06 August 2013, 18:39 »
Uffff Gura Portitei,Jurilovca....acum am vazut scris aici si stiti ceva? Jurilovca este locul ,eu de nastere :D,ai mei sunt de la 5 km departare,fostul 6 Martie actualul Salcioara...am plecat pe la 3 ani la Constanta insa acolo sunt bunicii si o gramada de rude...si locul copilariei mele...

Nu pot spune ca sunt in tema cu prea multe dar daca va pot ajuta cu ceva o fac cu placere.

Offline briana

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 34
« Răspuns #91 : Miercuri, 07 August 2013, 05:00 »
Lista microbuz Bucuresti - Dunavat
1. Otiliamano
2. Danna n.
3. Lia N. -Iasi
4. Mihaela L. - Timisoara
5. Ana Maria C. - Timisoara
6. Ingrid Gabriela C. -Piatra Neamt
7. H. Mariana - Bucuresti
8. Ana Maria T. - Bucuresti
9. A Codrin - Brasov
10. Simona V- Bacau
11. Gabi A Bucuresti
12. Elena D Bucuresti
13. Cristina C Bucuresti
14. Alexandru Maria Daniela
15. Bucur Jenica.

Lista microbuz Sibiu - Bucuresti
1. Daniela B
2. Adela V.

Asa trebuie procedat?

Multumesc Geta.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #92 : Miercuri, 07 August 2013, 09:17 »
Acum am incheiat discutia cu administratorul Pensiunii Delta Dunavatul de Jos, acolo unde vom fi cazati. Nu stiu daca am postat informatia asta, se pare ca nu.... ::). Link-ul catre pagina oficiala este: http://www.pensiunea-delta.ro/ Puteti acolo vedea acolo o galerie de imagini cu locul in care vom sta... :dance:

Discutia am avut-o referitor la excursiile pe care le vom organiza in zona. Prima intrebare a fost referitoare la posibilitatea de a pleca de acolo pe apa pana la Portita. Este posibil, se face ceva mai mult, dar mi-a dat aceiasi explicatie pe care am postat-o si eu ieri: Razelm-ul este imprevizibil si pot fi valuri care sa scuture barca...El ne-a recomandat mult sa mergem la Perisori, este o plaja salbatica, imi spunea ca e un peisaj fantastic acolo, e undeva in spatele insulei Sacaliu. Pana la Sacaliu se poate pleca in convoi de 5 barci si in treisferturi de ora se ajunge pe litoral. Cred ca este solutia mai buna, nu piedem mult timp si daca este asa cum spune, e cam acelasi lucru ca si la Portita.
Pt una dintre celelelalte zile ne propune o excursie cu cataramanul, are promisiunea ca mai primeste in chirie unul si atunci poate sa imbarce tot grupul. In cataraman se circula foarte comod, ai loc sa te ridici, sa faci chiar si plaja. Dezavantajul este ca nu poti intra pe canalele inguste, acolo unde este mai salbatic. Dar lucrul acela il putem face in cealalta zi, cu barcile cu motor ale localnicilor, care si cunosc foarte bine zona si stiu sa se strecoare printre grinduri.
Oricum in prima seara acolo vom povesti si vom decide in fiecare zi ce o sa facem...Mai e un pic si ajungem din nou la ...pelicani!  :dance: :dance: :dance:
Va las acum, alerg spre microbuz, mai e un pic si apare la Sibiu. Din MM plec in Adriatica dupa cum stiti, dar printre ele am sa mai intru sa vad daca sunt intrebari, probleme etc....

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #93 : Miercuri, 07 August 2013, 09:28 »
Dupa ce piscina faina are poate unii prefera soarele si apa de acolo. Imi spunea ca de cand cu caldurile astea, nimeni, dar nimeni n-a mai plecat pe canale, toti prefera sa se tolaneasca la piscina...I-am spus ca noi suntem mult mai activi...si ca piscina va fi asa de ...seara!!! *|* *|* *|*

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #94 : Miercuri, 07 August 2013, 09:32 »
Wow, ce frumoasa e pensiunea!
As vrea sa vin si eu in Delta, insa m-am trezit... cam tarziu. Dar sunt multe pensiuni in zona si m-am gandit ca as putea, totusi, lua o camera undeva in apropiere...

Este cineva interesat? Dunavatul de Jos e un satuc, distantele nu sunt mari, am putea dormi in apropiere, iar in restul programului sa ne alaturam grupului SC...

Daca sunt doritoare, dati un semn cumva! Va rog sa scrieti aici, sau mail la marina_m02@yahoo.com , sau telefon la 0745.981.400.
 :kissing:

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #95 : Miercuri, 07 August 2013, 10:53 »
Yuhuuuuu, s-a rezolvat! Mi-am gasit colega de camera! Merge Alexandra S!  *|* 
A mai ramas de rezolvat o problema minora: camera.  :D
Gigi, ne inscriem si noi la microbuzul de Sibiu, ca vad ca-s mai multe locuri libere.  :)

1. Otiliamano
2. Danna n.
3. Lia N. -Iasi
4. Mihaela L. - Timisoara
5. Ana Maria C. - Timisoara
6. Ingrid Gabriela C. -Piatra Neamt
7. H. Mariana - Bucuresti
8. Ana Maria T. - Bucuresti
9. A Codrin - Brasov
10. Simona V- Bacau
11. Gabi A Bucuresti
12. Elena D Bucuresti
13. Cristina C Bucuresti
14. Alexandru Maria Daniela
15. Bucur Jenica.

Lista microbuz Sibiu - Bucuresti
1. Daniela B
2. Adela V.
3. Alexandra S. - din Bucuresti
4. Maria M. - din Bucuresti                                                                            5.Maria S - din Pitesti

Offline aprilie

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 304
« Răspuns #96 : Miercuri, 07 August 2013, 13:46 »
Cand se merge la Gura Portitei ? Poate ajung si eu ....

Offline Geta D

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 331
« Răspuns #97 : Miercuri, 07 August 2013, 14:38 »
Asa trebuie procedat?
Multumesc Geta.

Esti in grafic.  :)

Offline sabina

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 17
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #98 : Miercuri, 07 August 2013, 14:42 »
Daca se elibereaza un loc as dori sa merg.

Offline Geta D

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 331
« Răspuns #99 : Miercuri, 07 August 2013, 15:06 »
Daca se elibereaza un loc as dori sa merg.

Sabina, trebuie sa urmaresti forumul acesta ca sa vezi daca renunta cineva, dar poti sa o suni si pe Samiza (tel: 0745/106.501) sa te aiba in vedere in cazul in care cineva o va anunta de renuntare.  :)

Offline aprilie

• Sr. Member
« Răspuns #100 : Miercuri, 07 August 2013, 15:18 »
Cand se merge la Gura Portitei ? Poate ajung si eu ....
Retrag intrebarea. Dupa ce-am citit in intregime ultimele postari m-am luminat ...:(

Offline aprilie

• Sr. Member
« Răspuns #101 : Joi, 08 August 2013, 14:00 »
Doar ca info  :): "La Jurilovca vaporasul pleaca de 3 ori pe zi si se intoarce de 3 ori pe zi: prima plecare la 9 dimineata din Jurilovca, ultima plecare din Portita la 20. Sunt 16 km in larg de mers, pentru care platiti 25lei/persoana dus, la fel si intors,sau puteti inchiria o salupa rapida care va costa 300lei cu un numar max.de 8 persoane. Platind acest pret va veti putea bucura si de vederea pelicanilor, a berzelor si a altor vietati din Delta, chiar si serpi plutind pe apa"
Sursa: http://guraportitei.wordpress.com/e-bine-de-stiut/

lucian75

• Vizitator
« Răspuns #102 : Joi, 08 August 2013, 14:22 »
nu va pot spune prea multe lucruri care sa fie de ajutor...insa aveti grija sa plecati bine aprovizionati spre Gura Portitei,apa minerala,sucuri si orice considerati necesar...ptr ca acolo sunt preturi f piperate din cate stiam eu..si nu are cine sa o mai faca...

Cat despre Dunavat tare mult imi pare rau ca nu pot fi si eu cu voi...ca va duceam sa vedeti mii de fetite ce lucreaza de zor ptr mine  ;D
nu,nu e vorba de ce va ganditi..era vorba de vizitarea stupinei de albine a tatalui meu care era la 2 km de Dunavat cand era floarea soarelui iar dupa aceea se muta doar putin ptr menta din delta..acum vre-o 2 ani am petrecut ceva timp colindand cu barca canalele din jur...culegand nuferi deosebiti de frumosi..

aaa si daca cineva avea in planuri vre-un implant cu silicoane...mai bine o rezolvam pe cale naturala cu ajutorul albinutelor  :2funny: :2funny: :2funny:
mult mai sanatos,cu efect temporar in caz ca nu erati multumite...

Offline mariana04

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 10
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #103 : Joi, 08 August 2013, 14:59 »
Bune si la reumatism, eventual. oO :strambatura:

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #104 : Joi, 08 August 2013, 15:08 »
Eu am inteles ca mergem la plaja Perisori si m-am apucat sa o caut pe net... E super, arata intr-un mare fel, e de-a dreptul salbatica!  O0  Se afla la confluenta Dunarii cu marea....  ::)

Imi amintesc ca in 2011 am fost cazati la Colina si ne-am dus intr-o zi la Gura Portitei... Am inchiriat o salupa particulara de la Jurilovca, pentru ca era mai ieftina si mai rapida decat cursa de linie... Si a si venit seara si ne-a luat, sa ne traverseze inapoi... Anul trecut, in 2012, am fost la plaja Sulina - frumoasa, super frumoasa... Am mancat hamsii (vreo 9-10 lei portia), am baut beri (nu-mi mai amintesc - 7-8 lei, deci nu excesiv de scump) 
Abia astept sa plecam!  :yeah: