Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Paradisul pasarilor: Delta Dunarii 27 august – 31 august 2013

<< < (36/41) > >>

admin:
Intra pe www.wetransfer.com. Adauga impachetate winrar folderele pe care doresti sa le transferi. Trece adresele de Email spre care doresti sa plece link-ul de download, asta la Friend si jos pune adresa ta. Va dura un pic pana se upload-eaza folderul, asta functie de dimensiune. Wetransfer va transmite un link Download, catre adresele de Email pe care le-ai trecut, la destinatari. Este foarte simplu.

almi_gabi:
Am trimis si eu catre voi fotografiile facute de mine ( tot prin wetransfer !!!). Sper sa va placa.  :)
Peisajele vazute acolo, in “tara” apelor pe mine m-au impresionat. Aseara am stat pana tarziu si am rasfoit fotografiile.  Vroiam sa mai simt vantul care batea pe canale si goana salupelor. Sa aud fosnetul stufului si sa vad pasarile '"zbughind-o" dintre trestii.  :giggle:

natalya:

--- Citat din: admin din Duminică, 01 Septembrie 2013, 16:12 ---Intra pe www.wetransfer.com. Adauga impachetate winrar folderele pe care doresti sa le transferi. Trece adresele de Email spre care doresti sa plece link-ul de download, asta la Friend si jos pune adresa ta. Va dura un pic pana se upload-eaza folderul, asta functie de dimensiune. Wetransfer va transmite un link Download, catre adresele de Email pe care le-ai trecut, la destinatari. Este foarte simplu.

--- Terminare citat ---

Multumesc mult. Nu stiu cand aveti timp sa mai si raspundeti. Am descarcat, impachetat si am transmis prin wetransfer pe emailul meu pentru verificare. A mers. Problema e ca nu am primit nimic de la d-vostra. Nici de la Gabi. Mai scriu emailul meu, desi l-am verificat pe lista d-voastra si era corect - lianeamtu61@yahoo.ro

danna n.:
lia, eu am trimis pozele la adresa data de gigi: lia.neamtu@eon-romania.ro. Acum mai trimit si pe adresa pe care ai postat-o aici. O0

natalya:
Multumesc, Acum inteleg unde era baiul. E adresa de la serviciu. Era incurcatura cu ".com/.ro" de care iti spuneam. Samisa mi-a cerut alta adresa care sa functioneze si i-am dat-o pe cea de serviciu. Si se pare ca aceea a ramas in evidente. Gabi, iti doresc sa te faci bine repede.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă