Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Paradisul pasarilor: Delta Dunarii 27 august 31 august 2013
admin:
Nuferi, egrete, lebede, batlani, roiuri de pelicani.
.Toate au ramas in urma...In doua ore o sa fim din nou pe asfalt. Si iar o sa apara betoanele citadine...Imi pare atat de rau ca zilele urmatoare nu voi putea rasfoi, asa cum imi place dupa cate o actiune, sa revad locurile si pe voi...O sa fiu departe in celalalt capat al continentului...Dar la toamna, am sa reiau pe indelete fiecare poza, amintindu-mi cu drag de clipele petrecute cu voi. Am sa scriu atunci tot ce am simtit cand priveam din barca la minunatiile ascunse in marea de trestie...Va imbratisez pe toti cei care ati fost la Dunavat... :giggle:
Plusar:
da, da , chiar te rog frumos sa lasi in urma flora si fauna deltaica si sa ne focusam pe Spania ! :police:
wonderland:
dragutul, grijuliul si altruistul de tine. :whistle:
Lasă oamenii să se bucure până la capăt de ultimele clipe în Deltă, si apoi să ne ofere și nouă ceva imagini, impresii.
:flori:
admin:
Am transmis aseara, tarziu, prin wetransfer, de pe office@sibiel.eu, doua foldere: unul contine pozele facute de mine si unul lista cu participanti. Le puteti descarca, le gasiti acolo timp de 30 zile.
natalya:
Imi spune va rog cineva cum e cu wetransfer-ul.? Undeva cred ca am vazut ceva scris, dar nu mai gasesc.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă